Corazón | Collar Cristal
Collares es un accesorio clásico, simple y elegante para todas las mujeres. Un accesorio que no debe faltar en el joyero.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Mika S.
  Mika S. (2015-03-10)
 • Foto del producto de Anssi L.
  Anssi L. (2015-03-07)
 • Foto del producto de Julio cesar N.
  Julio cesar N. (2013-09-09)

5/5 Hyvä oli ostos, kaunis sydänriipus ja hieman erilainen. Käy juhlaan ja arkeen, ei liian näytttävä vaan just sopivan kokoinen.laadusta ei vielä tietoa, mutta viikon käytön jälkeen ei muutosta korun laadussa.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Todella ihastuttava koru, riipus tukevan oloinen ja sitä koristavat kivasti kimaltelevat kivet, sopii hyvin juhlaan, mutta kiva piristys myös arkeen, suosittelen.
- Vaajakoski, Finland - ()
3/5 A small birthday present to my wife. I found this quiet qute, but I never saw her wearing this after her birthday??? I think this is question of the taste.
- Malmö, Sweden - ()
4/5 Tyylikäs koru josta avopuolisoni piti. Laatu yllätti positiivisesti ja koru on kaulassa todella hieno ja kaunis. Koru toimitettiin tyylikkäässä tumman- sinisessä laatikossa missä koru "lepäsi" samettityynyllä.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Kaunis koru.Ketju olisi voinut olla pidempi.Hyvä laatu hintaan nähden.On tullut käytettyä ihan arkisin.hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
- Vermuntila, Finland - ()
2/5 Kaunis koru ja halpa hinta. Riipuksen siirtäminen ketjussa on aika nihkeää ja sisällä oleva toinen sydän on aika tiukassa kiinni ulommassa sydämessä.
- Kristiinankaupunki, Finland - ()

Corazón

Collar Cristal

★★★★★
★★★★★
11 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 30 day return policy
Collares es un accesorio clásico, simple y elegante para todas las mujeres. Un accesorio que no debe faltar en el joyero.

 


Especificaciones:

 • Dimensiones: 1.7x1.7cm

 

Products you might be interested in: