Corazón | Collar Cristal
Collares es un accesorio clásico, simple y elegante para todas las mujeres. Un accesorio que no debe faltar en el joyero.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Mika S.
    Mika S. (2015-03-10)
  • Foto del producto de Anssi L.
    Anssi L. (2015-03-07)
  • Foto del producto de Julio cesar N.
    Julio cesar N. (2013-09-09)

5/5 Hyvä oli ostos, kaunis sydänriipus ja hieman erilainen. Käy juhlaan ja arkeen, ei liian näytttävä vaan just sopivan kokoinen.laadusta ei vielä tietoa, mutta viikon käytön jälkeen ei muutosta korun laadussa.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Todella ihastuttava koru, riipus tukevan oloinen ja sitä koristavat kivasti kimaltelevat kivet, sopii hyvin juhlaan, mutta kiva piristys myös arkeen, suosittelen.
- Vaajakoski, Finland - ()
3/5 A small birthday present to my wife. I found this quiet qute, but I never saw her wearing this after her birthday??? I think this is question of the taste.
- Malmö, Sweden - ()
4/5 Tyylikäs koru josta avopuolisoni piti. Laatu yllätti positiivisesti ja koru on kaulassa todella hieno ja kaunis. Koru toimitettiin tyylikkäässä tumman- sinisessä laatikossa missä koru "lepäsi" samettityynyllä.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Kaunis koru.Ketju olisi voinut olla pidempi.Hyvä laatu hintaan nähden.On tullut käytettyä ihan arkisin.hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
- Vermuntila, Finland - ()
2/5 Kaunis koru ja halpa hinta. Riipuksen siirtäminen ketjussa on aika nihkeää ja sisällä oleva toinen sydän on aika tiukassa kiinni ulommassa sydämessä.
- Kristiinankaupunki, Finland - ()

Corazón

Collar Cristal

★★★★★
★★★★★
11 Comentarios

Collares es un accesorio clásico, simple y elegante para todas las mujeres. Un accesorio que no debe faltar en el joyero.

 


Especificaciones:

  • Dimensiones: 1.7x1.7cm

 

4.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 13.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares