Collar de Sanación Magnética
Este collar esta hecho de metal cargado magnéticamente, el cual ayuda a mejorar la circulación sanguínea en tu cuerpo reduciendo enfermedades médicas

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Jouni S.
  Jouni S. (2014-10-01)
 • Foto del producto de Anita K.
  Anita K. (2014-07-01)
 • Foto del producto de Santtu M.
  Santtu M. (2014-06-20)
 • Foto del producto de Nipe_Di
  Nipe_Di (2014-05-04)

5/5 Annoin naiselleni lahjaksi ja sopiva pituus sille. Vahvat magneetit ja nätti koru.. en tiedä viellä auttaako,mutta ainakin käy kaulakouna :)
- Porvoo, Finland - ()
4/5 Laadukkaan ja näyttävän näköinen magneettikaulakoru. Magneettien vahvuudesta tosin on vaikea sanoa, että minkä vahvuisia ovat ja, auttavatko ne vaivoihin. Itse pidän ranteessa korua, koska se on liian lyhyt kaulalle.
- Mäntsälä, Finland - ()
1/5 OBS! Halssmycken har inte kommit än ! -

Och flesta av artiklarna som inte kommit ännu ! -

Fakturan för varor som inte levererade skall stoppas hos Klarna, som förfaller 17-02-02.

mvh, Claire Fehervary, 2017-01-29
- Bromma, Sweden - ()
4/5 Koru on kaunis. Minusta se tuntuu hieman ahdistavalta kaulalla. Poolopaidan päällä vähän parempi olo. Olen laittanut kaulanauhan ranteeseen ja en tiedä kuvittelenko vai mitä, mutta reumaattiseen kipuun sormissa auttaa. Suosittelen kuitenkin terveille ihmisille, minulle luultavasti ahdistava olo kaulalla johtuu kilpisrauhasestani.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Magneettikoruista on moni saanut erilaisiin vaivoihinsa helpotusta, ja sitä minäkin lähdin tavoittelemaan. Magneettisten, kuten monen muidenkin terveysvaikutteisten tuotteiden huono puoli on yleensä melko kallis hinta. Tämän tuotteen hinta ei päätä huimaa, ja lisäksi kaulakoru toimii somisteena arjessa ja miksei juhlavammassakin päivässä. Kaunis ja aivan ylellisennäköinenkin koru paraikaa kaulassani nyt kirjoitan, ja toisin kuin voisi kuvitella, koru lämmittää mukavasti ja ainakaan tällä hetkellä pitkäaikaista jomotusta kaulani oikealla puolella ei tunnu. Jos kipu on huomennakin poissa, vaihdan korun ranteeseeni, mihin tietokoneen ahkera hiiren käyttö aiheuttaa ilkeää vihlontaa...
- Ähtäri, Finland - ()
4/5 Tämä tuote oli vaimon mielestä liian tiukka kaulassa. Saisi olla aavistuksen verra pitempi, että käytettävyys olisi parempi isommillekin ihmisille. Muuten koru oli hintansä väärti. Tulihan siitä sitten kaulakoru tyttärelle.
- Simo, Finland - ()

Collar de Sanación Magnética

★★★★★
★★★★★
24 Comentarios

General:

Este collar esta hecho de metal cargado magnéticamente, el cual ayuda a mejorar la circulación sanguínea en tu cuerpo reduciendo enfermedades médicas, ayudando también con dolores en las articulaciones y tensión muscular. Además de ser útil para tu salud, el collar se ve bien con cualquier vestuario.


Garantía:

6 meses