Collar de Sanación Magnética
Este collar esta hecho de metal cargado magnéticamente, el cual ayuda a mejorar la circulación sanguínea en tu cuerpo reduciendo enfermedades médicas

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Jouni S.
  Jouni S. (2014-10-01)
 • Foto del producto de Anita K.
  Anita K. (2014-07-01)
 • Foto del producto de Santtu M.
  Santtu M. (2014-06-20)
 • Foto del producto de Nipe_Di
  Nipe_Di (2014-05-04)

4/5 Ostin itselleni magneettikoruja kipujen ja väsymyksen/lihasjäykkyyden lievitykseen. Magneettilukko on voimakas ja hyvä, magneetit kohtuutehokkaita, mutta koru itsessään on himpun painava. Voin kuitenkin irrottaa magneetit ja tehdä esimerkiksi mieleisiäni rannerenkaita tuotteen avulla. Tuote vastasi aika lailla odotuksia. Hinta-laatu-suhde oli oikein hyvä. Tulen varmaan jatkossakin ostamaan näitä.
- Uusikaupunki, Finland - ()
5/5 Annoin naiselleni lahjaksi ja sopiva pituus sille. Vahvat magneetit ja nätti koru.. en tiedä viellä auttaako,mutta ainakin käy kaulakouna :)
- Porvoo, Finland - ()
1/5 OBS! Halssmycken har inte kommit än ! -

Och flesta av artiklarna som inte kommit ännu ! -

Fakturan för varor som inte levererade skall stoppas hos Klarna, som förfaller 17-02-02.

mvh, Claire Fehervary, 2017-01-29
- Bromma, Sweden - ()
4/5 Laadukkaan ja näyttävän näköinen magneettikaulakoru. Magneettien vahvuudesta tosin on vaikea sanoa, että minkä vahvuisia ovat ja, auttavatko ne vaivoihin. Itse pidän ranteessa korua, koska se on liian lyhyt kaulalle.
- Mäntsälä, Finland - ()
4/5 Koru on kaunis. Minusta se tuntuu hieman ahdistavalta kaulalla. Poolopaidan päällä vähän parempi olo. Olen laittanut kaulanauhan ranteeseen ja en tiedä kuvittelenko vai mitä, mutta reumaattiseen kipuun sormissa auttaa. Suosittelen kuitenkin terveille ihmisille, minulle luultavasti ahdistava olo kaulalla johtuu kilpisrauhasestani.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Magneettikoruista on moni saanut erilaisiin vaivoihinsa helpotusta, ja sitä minäkin lähdin tavoittelemaan. Magneettisten, kuten monen muidenkin terveysvaikutteisten tuotteiden huono puoli on yleensä melko kallis hinta. Tämän tuotteen hinta ei päätä huimaa, ja lisäksi kaulakoru toimii somisteena arjessa ja miksei juhlavammassakin päivässä. Kaunis ja aivan ylellisennäköinenkin koru paraikaa kaulassani nyt kirjoitan, ja toisin kuin voisi kuvitella, koru lämmittää mukavasti ja ainakaan tällä hetkellä pitkäaikaista jomotusta kaulani oikealla puolella ei tunnu. Jos kipu on huomennakin poissa, vaihdan korun ranteeseeni, mihin tietokoneen ahkera hiiren käyttö aiheuttaa ilkeää vihlontaa...
- Ähtäri, Finland - ()

Collar de Sanación Magnética

★★★★★
★★★★★
25 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

Este collar esta hecho de metal cargado magnéticamente, el cual ayuda a mejorar la circulación sanguínea en tu cuerpo reduciendo enfermedades médicas, ayudando también con dolores en las articulaciones y tensión muscular. Además de ser útil para tu salud, el collar se ve bien con cualquier vestuario.


Garantía:

6 meses

Products you might be interested in: