Bolso Multifuncional para Deportes
Este bolso es ideal para cuando hagas deportes como alpinismo, campamento, de viaje y mucho mas.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Tuoppi
    Tuoppi (2014-09-02)

5/5 Hyvä minireppu halpaan hintaan, useampi lokero johon saa laitettua erillaisia tavaroita

Materiaali kestävää kangasta

Mukautuu eri hihnojen ansiosta vyölaukuksi , olkarepuksi tai vaikka kädessä kannettavaksi..tosi kätevä ja hintakin kohdillaan jos vertaa muiden kauppiaiden vastaavia

Hyvä ostos!
- Pieksämäki, Finland - ()
5/5 Tjockt material, verkar vara väldigt slitstark!
- Sundom, Finland - ()
5/5 Perusvyölaukkua suurempi, laukku, jossa on molemmissa päädyissä nippanappa pokkarikameran tai parin sätkäaskin mentävät taskut, keskellä yksi iso osio sekä vielä noin 10x15cm tasku, kaikissa vetoketju. Suurimman osion suuaukko on ahdas, koska vetoketju ei sivutaskujen vuoksi jatku sivuilta alas. Vyö/kantohihnalle on parit kiinnityspaikat päällä ja takana. Takaa läytyy vielä 2 + 2 metallista kiinnityslenkkiä ja kuin PALS-lenkkeihin tarkoitetut kaksi nepparilla suljettavaa kiinnikettä. Tämän laukun kun täyttää ääriään myöden tavaralla, niin painoa on kilokaupalla. Onneksi on tuo olkahihna. Vaikuttaa hyvältä, "butt pack"-tyyppiseltä laukulta, kyljellä kannettavaksi tuntuu turhan kookkaalta. Vetoketjut ovat riittävän suuria ja materiaali tukevaa.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Mitoitukseltaan pienen käsilaukun kokoinen putkikassi. Taskuja paljon.

Hihnoista johtuen useita erilaisia kanto- ja kiinnitystapoja ( tämän saa esimerkiksi pieneksi repuksi tai vyötärölaukuksi, olalle käsilaukku-tyylisesti tai vaikka käteen roikkumaan ).
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Hyvälaatuinen putkilaukku ja erittäin halpaan hintaan. Olen erittäin tyytyväinen tästä ostosta. Suosittelen muillekin jotka laukkua tarvitsevat. Paljon tavaraa mahtuu mukaan. Monta eri taskua mihin laittaa eri tavaroita.
- Pargas, Finland - ()

Bolso Multifuncional para Deportes

★★★★★
★★★★★
5 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy

Este bolso es ideal para cuando hagas deportes como alpinismo, campamento, de viaje y mucho más. Lo pues llevar como un koala o como un bolso mensajero, tiene varios compartimientos para que puedas llevar todas tus pertenencias.


Especificaciones:

  • Dimensiones: 32x8.5x15cm
  • Color: Negro
  • Material: Nilón
  • Peso: 300g

Products you might be interested in: