Ganchos para Puerta | Organizadores
Organiza todos tus accesorios como bolsos, sombreros, bufandas con estos ganchos. Solo lo tienes que ajustar según tus requerimientos y colgarlo de tu puerta. Ideal para espacios pequeños en tu hogar.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Minna T.
  Minna T. (2014-12-03)
 • Foto del producto de Panu R.
  Panu R. (2014-09-07)

4/5 Ei enää vaatteita pitkin asuntoa! Säädettävyys eri kokoisille oville toimii pituuden puolesta ja kun vähän käyttää pihtejä niin ala- ja yläosan kiinnityksenkin saa toimimaan riippumatta oven paksuudesta. 2 vuotta käytössä eikä ole mennyt mikskään.
Aleksi K. - Forssa, Finland - ()
5/5 Kämpässä on aika vähän säilytystilaa ja varsinkin eteisessä ei oikein ole mitään missä pitää kaikkea rompetta.

laitoin kiinni eteisen oveen ja avot saa laukut ja muut sellaiset tavarat oikein näkyvään paikkaan, ettei unohdu niin helposti. Pysyy oikein hyvin omassa ovessa, ei ole pudonnut, molempien päiden metallisia klipsejä piti vähän säätää, mutta sen jäkeen on ollut koko ajan paikoillaan, kestää kohtuullista painoa, esim. sellainen suht painava talvitakki pysyy ihan hyvin ovessa, mutta täyteen pakattu reppu on jo liikaa. Suosittelen.
Aleksi B. - Rovaniemi, Finland - ()
3/5 Muy Práctico y fácil de montar y desmontar a cualquier altura
Rosario F. - Madrid, Spain - ()
5/5 Näitä olisi pitänyt tilata enemmän! Onnekseni sattui tulemaan vihreä! Helppo asentaa ja tähän saa tosi monta tavaraa "säilöön"! Pienessä asunnossa kaikki kokeiltava!Todellakin hinta ja laatu ovat kohdallaan! Sain kaikki kassini ja pussukani eteisen oveen roikkumaan, siinä ovat käden ulottuvilla mukavasti!
Jaana H. - Joutseno, Finland - ()
5/5 arkisten korujen, helmien ja kevyeden pusakoiden käyttöön sopiva ,kätevästi esillä
Arja K. - Espoo, Finland - ()
3/5 Valitettavasti ei toimi normaalissa väliovessa - klipsit, joiden tarkoitus on pitää nauha kireänä, luistavat irti. Pitäisi ehkä naulata kiinni? Vaatii pitempiä metalliosia ettei "karkaa" tai vastavedon oven toiselle puolelle. Muuten ihan hyvä idea.
Marja P. - Hyvinkää, Finland - ()

Ganchos para Puerta

Organizadores

★★★★★
★★★★★
24 Comentarios

Organiza todos tus accesorios como bolsos, sombreros, bufandas con estos ganchos. Solo lo tienes que ajustar según tus requerimientos y colgarlo de tu puerta. Ideal para espacios pequeños en tu hogar.


Especificaciones:

 • Longitud de la correa: 2 metros
 • Material: plástico ABS y resina
 • Peso: 0.2
 • Colores: Rojo, Negro, Rosa, Verde

Detalles del paquete:

 • 1x Correa
 • 8x Ganchos

Garantía:

1 meses

5.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 6.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares