Masajeador eléctrico | Masajeador
Masaje un pequeño dispositivo que te deshagas de hombro doloroso. Usted puede utilizar el dispositivo mediante un cable USB. El dispositivo también funciona con tres pilas AAA. Un montón de colores para elegir!

videos contribuidos por el cliente

5/5 Fantastic product!, has instructions with acupunctures points for a good massage
- A coruña, Spain - ()
5/5 Hinta-laatu suhdeltaan erittäin hyvä hierontalaite, toimii niin paristoilla (3 kpl AAA) tai ulkoisella syötöllä (mukana USB-adapteri, vaikka PowerBankin kanssa). Vähän sanomista ehkä paristokannen suhteen, ei ole helppo irrottaa / asettaa paikalleen, muuten OK. Ei ole mitään kytkimiä, painamalla kevyesti alkaa hieromaan.
- Paimio, Finland - ()
2/5 Ihan kiva ideana ja innostuin jo laitteesta, mutta se ei lähtenyt käyntiin/toiminut kun yritin ottaa sen käyttöön. (Kokeilin toisillakin paristoilla.)

Mutta olen tyytyväinen asiakaspalveluun, joka palautti maksamani rahat asiakasrahan muodossa.

Eipä tuo liikaa olisi maksanut, jos olisi toiminut.
- Uusikaupunki, Finland - ()
4/5 hankala hieroa omia hartioita, koska laitetta pitää painaa ihoa vasten aika lujaa että laite alkaa "hieroa" ja vaikea samalla liikuttaa sivuttain.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Tällä saa kipeät reidet auki kovan kuntoilusuorituksen jälkeen ja myöskin hierottua hyvin jalkapohjia pitkän kävelyreissun päätteeksi. Voi käyttää itselleen niskoihin mutta paremmin tietty jos kaveri auttaa!
- Ylöjärvi, Finland - ()
3/5 todella hempulan oloinen, mutta hintaansa nähden yllättävän jämysti toimii. johdon pituus saisi olla enemmän mutta toimii. paristoilla ei ihan niin hyvin ja reippaasti tärrää kuin johdolla.
- Vuokatti, Finland - ()

Masajeador eléctrico

Masajeador

★★★★★
★★★★★
8 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Masaje un pequeño dispositivo que te deshagas de hombro doloroso. Usted puede utilizar el dispositivo mediante un cable USB. El dispositivo también funciona con tres pilas AAA.Un montón de colores para elegir!

 

Especificaciones técnicas:

  • Funciona con pilas 3 x 1.5V AAA o el cable USB
  • Colores: negro, blanco, amarillo, rosa, rojo, verde,
  • Dimensiones: 90 x 90 x 90mm
  • Peso: 90g

 

El paquete incluye:

  • 1x Masaje de dispositivos
  • 1 x USB cable

 

Garantía:

El producto tiene una garantía de 14 días de devolución.


Garantía:

1 meses