Herramienta Multipropósito Viajero
Todo lo que necesites en tus viajes a la jungla si lo requieres, desde navajas, tijeras, cierra y muchos mas. Todo esto en un tamaño compacto y fácil de llevar.

4/5 Pilkillä ja muutenkin eräillessä hyvä hankinta. Mukana tullut pussikotelo kiinnittyy näppärästi vyöhön kangaslenkillä, mikä helpottaa nopeaa käyttämistä. Pihtien jousi on todella heppoisen oloinen, muttei vielä ole pamahtanut irti tai katkennut, mutta sitä odotellessa. Terät ovat melko teräviä, mutta saha on hyvin terävä.
Janne R. - Joensuu, Finland - ()
5/5 Aivan huikea työkalu. Tämä arvostelu tulee noin kaks vuotta myöhässä ellei jopa enemmän ja voin sanoa, et tämä on must työkalu pikku puuhasteluun. Säilytän tätä olohuoneessa ja en kovin montaa kertaa ole työkalupakkia sisälle enää tuonut.
Atte P. - Kauttua, Finland - ()
3/5 Pienissä hommissa ja hätävarana menee, mutta eihän tämä olekaan minkään leathermanin tai vastaavan veroinen. Käytössä metsästysrepussa tarpeen vaatiessa.
Jeger - Mikkeli, Finland - ()
4/5 Hyvä ja käytännöllinen. Pienen kokonsa ansiosta kulkee kätevästi matkassa joka paikassa. Käytössä päivittäin töissä ja vapaa-ajalla. suosittelen ostamista. Hinta ja laatusuhde hyvä.
Veli-pekka S. - Haukipudas, Finland - ()
3/5 Tuote tuntuu muuten aika hyvältä, mutta laadusta sen verran, että itse terä on ainakin tylsä.

Hinta kuitenkin aika kohtuullinen, joten ajatellen käytännöllisyyttä, kuitenkin suosittelen laitetta!
Huge - Kangasala, Finland - ()
4/5 Kotikäyttöön, moneen pieneen ja äkkinäiseen hyvä. Pihtejä eniten tarvinnut ja vielä hyvin kestänyt. Hieman iso ja kömpelö, mutta hintaansa nähden pätevä peli.
Marika H. - Sääskiniemi, Finland - ()

Herramienta Multipropósito Viajero

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

Todo lo que necesites en tus viajes a la jungla si lo requieres, desde navajas, tijeras, cierra y muchos mas. Todo esto en un tamaño compacto y fácil de llevar.

Especificaciones:

  • Especificaciones: 11.5cm
  • Material: acero inoxidable
  • Longitud total: 255 (mm)

Garantía:

6 meses

12.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about días h hours i minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares