Cable para Impresoras
A un precio muy asequible puedes comprar este cable compatible con la mayoría de las impresoras en el mercado.

5/5 tulostimeen ja toimii. Hinta ok. Hyvä ostos. Suosittelen jos jaksaa varttua....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
- Imatra, Finland - ()
5/5 Kotona Epsonin tulostimessa käyttänyt ja toimii niin kuin pitääkin. Hinta/laatu suhde kohdillaan. Oli sitä mitä tilattiinkin. Hyvä ostos. Voi suositella muillekkin jotka tulostimen johtoa tarvii.
- Heinola, Finland - ()
4/5 Nopea, tehokas ja tyylikäs valokuvatulostin, jossa on Wi-Fi-liitäntä, automaattinen kaksipuolinen tulostus ja mahdollisuus tulostaa suoraan levylle.

Tyylikäs ja nopea valokuvatulostin

Automaattinen kaksipuoleinen tulostus sekä tulostus levylle

USB- ja Wi-fi -liitännät
- Rekijoki, Finland - ()
3/5 -...nyt tuli kyllä vähän lyhyenläntä tuotearvostelu!

Kerro vähän laajemmin kokemuksistasi tuotteesta. Kerro esim. missä ja mihin olet käyttänyt tuotetta? Miltä tuote on tuntunut? Vastasiko se odotuksia? Miltä tuotteen laatu on vaikuttanut? Entä millainen oli hinta suhteessa laatuun? Oliko hyvä ostos? Vähän pidemmästä arvostelusta on muille asiakkaille enemmän hyötyä, kun he pohtivat tämän tuotteen ostamista..
- Kiiminki, Finland - ()
5/5 Hintansa väärtti piuha.
- Helsinki, Finland - ()

Cable para Impresoras

★★★★★
★★★★★
5 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

¿No encuentras tu cable para tu impresora? ¿O tu perro estropeó el viejo así como se comió tu tarea? Pues ya no tienes más excusa, ya que a un precio muy asequible puedes comprar este cable compatible con la mayoría de las impresoras en el mercado. Puedes escoger entre 2 diferentes tipos de largo.

 

Especificaciones Técnicas:

  • Largo: 1.5m y 3m
  • Color: Azul

Garantía:

6 meses

Productos similares

Products you might be interested in: