Adaptador Mini Display Port a DVI
Si tu ordenador portátil no tiene una salida DVI pero si un Mini Display Port, entonces es hora de que compres un adaptador.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Santeri S.
  Santeri S. (2014-10-08)
 • Foto del producto de Santeri S.
  Santeri S. (2014-10-08)

4/5 Adapteria olen käyttänyt Applen läppäriltä isolle näytölle esityksiä esitellessäni kun ainoa yhteys toimi DVI:lla. Hyvin toimiva, hinta ja laatu suhde tuotteella kohdillaan. Omia tarpeita peilaten todella onnistunut ostos. Toimitus tuotteelle oli nopea ja e-Villen sivut selkeät, sekä tilaaminen helppoa. Tulen suosittelemaan sivustoa yhteistyökumppaneilleni sekä ystävilleni, helppouden, hintojen ja toimitusnopeuden vuoksi.
- Jakkukylä, Finland - ()
4/5 Tarvitsen adapteria toisinaan vapaalla ja töissäkin, mutta mielelstäni ei ollut järkevää ostaa yli 30 euron alkuperäistä adapteria. Löysin sitten täältä halvan vastineen.

Adapteri on natiseva ja tuntuma on halpa verrattuna aitoon Applen adapteriin mutta toimii niin kuin pitää ja hinta vähemmän kuin 1/4 alkuperäisestä.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Paljon edullisempi tuote kuin Applen originaali ja siten hinta-laatu-suhde kohdallaan. Toimii tiettyjen Applen-laitteiden liittämiseen DVI-näyttöön (esim. 2009 Mac Mini). Adapteri on yksisuuntainen, eli sillä ei voi muuttaa DVI-liitäntää Mini DisplayPort-liitännäksi.
- Pihlajakoski, Finland - ()
Hyvä ja halpa samassa paketissa, toimii niin kuin pitääkin
- Raisio, Finland - ()
5/5 Tuotekuvaus ei valehtele, kun se puhuu Applen tuotteista ja hinnasta.

Vaikka adapteri on muovinen, se toimii. Se näyttää aivan Applen vastaavalta. Ja koska näitä adaptereja ei valmista kovinkaan moni merkki, hintataso on aika sama. Mutta on tämä kyllä halpa. Meinasin ostaa lähikaupasta vastaavan, joka olisi maksanut yli kolminkertaisen hinnan.

Itse pääsin ainakin FullHD resoluutioon ilman minkäänlaista pätkimistä tai värien vääristymistä. Toimii hyvin myös pelikäytössä. Eroa adapterittomaan HDMI kytkentään ei silmällä erota.

En tiedä päästääkö ääntä läpi, tai miltä se kuulostaa (käsittääkseni DVI ja Mini-Display kantavat ääntä..?), koska käytän mikitöntä näyttöä.
- Turku, Finland - ()
5/5 Kuva Ipadista vanhaan videotykkiin, jossa ei ole HDMI:tä, vain DVI-D. Siistiä työtä. Ei paha hinta. Toimii.
- Pori, Finland - ()

Adaptador Mini Display Port a DVI

★★★★★
★★★★★
5 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 12 months warranty
 • 30 day return policy
General:

Si tu ordenador portátil no tiene una salida DVI pero si un Mini Display Port, entonces es hora de que compres un adaptador para que puedas conectar tu ordenador con tu monitor o TV. Los ordenadores Apple son los que comúnmente usan Mini Display Port.

 

Especificaciones Técnicas:

Mini-Display es utilizada por:

 • MacBook (desde octubre de 2008 en adelante)
 • MacBook Air (de octubre de 2008 en adelante)
 • MacBook Pro (de octubre de 2008 en adelante)
 • iMac (desde octubre de 2008 en adelante)
 • Mac Mini (de octubre de 2008 en adelante)
 • Mac Pro (de octubre de 2008 en adelante)
 • IMac (desde octubre de 2008 en adelante)

Garantía:

1 años

Products you might be interested in: