PS2 Adaptador de Corriente Enchufe EU
Si el adaptador de corriente de tu Playstation 2 se dañó, pero no quieres comprar un original porque cuesta mucho, entonces compra este genérico a un precio más razonable.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Mika O.
  Mika O. (2019-01-31)
 • Foto del producto de Mika O.
  Mika O. (2019-01-31)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Tilasin tuotteen ps2-slim malliin. Tuote toimii hyvin, vaikka vähän heppoisen oloinen onkin. Kannattaa ottaa huomioon, että seinään menevä johto ei käy suomalaisiin töpseleihin, mutta se on helposti vaihdettavissa yleisjohtoon.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Kaikinpuolin tuntuu toimivan. kevyt on kuin mikä ja haisee oudolta mutta sehän ei menoa haitaa :D Ps2 slim jatkoksi laitoin kun alkuperöinen kadonnut mystisesti.
- Pieksämäki, Finland - ()
4/5 Tarvitsin uuden virtakaapelin, kun kissa pureskeli edellisen johdon poikki. Uuden kun otin paketista, niin luulin jo saaneeni kiinalaisen yllätyksen, jonka sisällä ei ole mitään, niin kevyt tuo adapteri oli.

Keveydestään huolimatta pelittää juuri niin kuin pitääkin ja nyt pääsee taas pelailemaan vanhempia pelejä. Hintansa väärti!
- Vaasa, Finland - ()
4/5 Kaapeli toimii niin kuin pitää, ja irtautuu adapterista, sopien sekä PS2 Slim- että perinteisiin PS2-konsoleihin. Adapteri tuntuu vähän huteralta, mutta eihän sitä ole tarkoitus kovin käsitelläkään eikä se vaikuta virran kulkuun. Suosittelen jos oma kaapelisi on kadonnut tai rikki, hinta ei todellakaan ole suuri.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Johto tuntuu aluksi aika kepeältä ja "krääsältä", mutta toimii kuten pitääkin. :) suosittelen jos tarvii uutta johtoa hankkia. Ostin johdon n. vuosi sitten ja toimii yhä. :)
- Helsinki, Finland - ()
5/5 toimii hyvin. virtajohtojen laatu hieman arveluttaa. pienikokoinen. oma playstation 2 slim sai taas jatkoaikaa. halpa tuote.
- Outokumpu, Finland - ()

PS2 Adaptador de Corriente Enchufe EU

★★★★★
★★★★★
8 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

Si el adaptador de corriente de tu Playstation 2 se dañó, pero no quieres comprar un original porque cuesta mucho, entonces compra este genérico a un precio más razonable.Especificaciones técnicas:
 • Recuadro: El cable de alimentación / transformador
 • Potencia de entrada: AC 100 - 240V 50/60 Hz
 • Potencia de salida: DC 8,4 voltios - 5,6 amperios
 • Cable para PlayStation 2 70 000 series
 • Enchufe Europeo

Garantía:

3 meses

7.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 11.95
Cantidad  Añadir al carrito »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 5 pcs

Productos similares

Products you might be interested in: