PS2 Adaptador de Corriente Enchufe EU
Si el adaptador de corriente de tu Playstation 2 se dañó, pero no quieres comprar un original porque cuesta mucho, entonces compra este genérico a un precio más razonable.

4/5 Tarvitsin uuden virtakaapelin, kun kissa pureskeli edellisen johdon poikki. Uuden kun otin paketista, niin luulin jo saaneeni kiinalaisen yllätyksen, jonka sisällä ei ole mitään, niin kevyt tuo adapteri oli.

Keveydestään huolimatta pelittää juuri niin kuin pitääkin ja nyt pääsee taas pelailemaan vanhempia pelejä. Hintansa väärti!
- Vaasa, Finland - ()
4/5 Kaapeli toimii niin kuin pitää, ja irtautuu adapterista, sopien sekä PS2 Slim- että perinteisiin PS2-konsoleihin. Adapteri tuntuu vähän huteralta, mutta eihän sitä ole tarkoitus kovin käsitelläkään eikä se vaikuta virran kulkuun. Suosittelen jos oma kaapelisi on kadonnut tai rikki, hinta ei todellakaan ole suuri.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Johto tuntuu aluksi aika kepeältä ja "krääsältä", mutta toimii kuten pitääkin. :) suosittelen jos tarvii uutta johtoa hankkia. Ostin johdon n. vuosi sitten ja toimii yhä. :)
- Helsinki, Finland - ()
5/5 toimii hyvin. virtajohtojen laatu hieman arveluttaa. pienikokoinen. oma playstation 2 slim sai taas jatkoaikaa. halpa tuote.
- Outokumpu, Finland - ()
4/5 Tuli ostettua hävinneen tilalle. hyvin toimii ! =)
- Porvoo, Finland - ()
4/5 Toimiva PS2-adapteri Slim-mallille. Halpa hinta ja toimii hyvin vaikka onkin konsolin mukana tullutta adapteria n. puolet kevyempi. Mukana tulee normaaliin Suomalaiseen pistorasiaan käyvä liitin sekä Yhdysvaltojen pistorasioihin käyvä liitin.
- Riihimäki, Finland - ()

PS2 Adaptador de Corriente Enchufe EU

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Si el adaptador de corriente de tu Playstation 2 se dañó, pero no quieres comprar un original porque cuesta mucho, entonces compra este genérico a un precio más razonable.Especificaciones técnicas:
  • Recuadro: El cable de alimentación / transformador
  • Potencia de entrada: AC 100 - 240V 50/60 Hz
  • Potencia de salida: DC 8,4 voltios - 5,6 amperios
  • Cable para PlayStation 2 70 000 series
  • Enchufe Europeo

Garantía:

3 meses