Corazón 3D | Rompecabezas
Diviértete con este rompecabezas 3D. Olvídate de esos antiguos rompecabezas 2D ahora puedes tener un nuevo desafío en tus manos.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Markku V.
    Markku V. (2015-07-03)

4/5 Hieno ja kristallinen palapeli. Vaikeampi kuin olisin arvannut. Kestävät muoviset palat. Palat on numeroitu kokoamisen helpottamiseksi, mutta saa tämän kokoamiseen silti varata reolusti aikaa.
- Mäntsälä, Finland - ()
4/5 Mainio lahja niin aikuiselle kuin

lapselle. Vastasi odotuksia, oli itseasiassa isompi

kuin kuvittelin, Pakattu kunnolla pahvilaatikkoon.

Väri oli kuvan mukainen ja palaset tallessa
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Palapelit on aina kiinnostanut, piti tämäkin kokeilla. Aluksi tuntui aivan mahdottomalta ilman "ohjeita", mutta kokoamista pohdittuani kokoaminen lähti etenemään ja tuli valmiiksi ilman ohjetta. Suosittelen ihmisille, jotka pitävät pulmien ratkaisusta. Siisti koriste. Hinta/laatu suhde kohdallaan.
- Eurajoki, Finland - ()
3/5 Vähän oli rouheaa laatua. Paloissa teräviä särmiä ja "tikkuja". Lisäksi palat eivät menneet kovin hyvin paikoilleen, ja keskitikku ei mennyt aluksi paikoilleen, vaati hieman porakonetta avuksi. Oli kyllä oikein kasattu...
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Ostin lahjoiksi ja olivat kelvollisia. Yllättävän vaikea, mutta niin sen pitikin olla, jotta aika kuluu sitä askarellessa. Ihan hieno valmiina.
- Kokkola, Finland - ()
4/5 Lapset alkoivat kasvaa ulos perinteisista palapeleista,niin uutta haastetta kaivattiin tytöille, Löytyi tämmöinen ns. 3d palapeli "kristallia" muistuttava parantamaan hahmottamiskykyä ollen uuden tyyppinen myös tytöille soveltulla teemalla.Halpa, tyttöä miellettyvä sekä hahmotuskykyä ja korodinaatiota parantava.
- Jyväskylä, Finland - ()

Corazón 3D

Rompecabezas

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Diviértete con este rompecabezas 3D. Olvídate de esos antiguos rompecabezas 2D ahora puedes tener un nuevo desafío en tus manos.


Especificaciones:

  • Dimensiones: 7.5x5.5CM

4.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 7.95
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 2 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares

Products you might be interested in: