Gorra Militar | Estrella Roja
Combina tu vestuario con esta gorra cómodo al uso y fácil de usar, ya que su diseño simple te dejará usarlo todo el tiempo.

5/5 Huippulakki hintaansa nähden. Tyylikäs, koko säädettävä ja muutaman viikon käytön jälkeen ei vielä haalistunut nuhraantunut yms. Itsellä navy sinininen punaisella tähdellä.
Samuli L. - Paimio, Finland - ()
5/5 Lakkia olen käyttänyt pääsääntöisesti päässäni.Hinta edullinen ja materiaali vaikuttaa olevan hyvää ja hengittävä. Erikoinen lakki.En ole nähnyt muilla samanlaista.Suosittelen.
Timo K. - Huutomäki, Finland - ()
3/5 Lippalakki ihan hyvä hintaansa nähden. Hiukan ohut mutta kulkeepa ilma läpi niin ei tarvitse hiki hatussa painaa. Sen verran halpa että suosittelen tilaamista ja mahtuu isompaakin kuulaan.
TEEMU L. - Lahti, Finland - ()
4/5 Nice! Poika oli naama rutussa, kun näki tämän päässäni. Olisi halunnut sen itselleen, mutten antanut. Rebel-separatisti-henkinen, päähän hyvin sopiva ja kevyt.
Samperi - Vantaa, Finland - ()
5/5 Mahtavaa! Tällaistä olen etsinyt eikä ollut kovin kalliskaan. Nyt on lippis mitä kehtaa käyttää keväästä syksyyn. Punatähti, solidaarisuus ja rauha! Osta lippis ja näytä aatteesi muillekin :D
Sari K. - Vantaa, Finland - ()
5/5 Ihan perinteistä mallia oleva lippalakki, jossa on takana säätö niin saa mahtumaan pienempään ja isompaan päähän ihan hyvin. Kuvio on aika iso, mutta tuo hieman retro tunnelmaa..
Tero H. - Nakkila, Finland - ()

Gorra Militar

Estrella Roja

★★★★★
★★★★★
11 Comentarios

Combina tu vestuario con esta gorra cómodo al uso y fácil de usar, ya que su diseño simple te dejará usarlo todo el tiempo.

 


Especificaciones:

  • Circunferencia Cabeza: 59cm ajustable
  • Fondo: 9cm
  • Material: poliéster

 

5.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares