Gorra Militar | Estrella Roja
Combina tu vestuario con esta gorra cómodo al uso y fácil de usar, ya que su diseño simple te dejará usarlo todo el tiempo.

5/5 Huippulakki hintaansa nähden. Tyylikäs, koko säädettävä ja muutaman viikon käytön jälkeen ei vielä haalistunut nuhraantunut yms. Itsellä navy sinininen punaisella tähdellä.
- Paimio, Finland - ()
5/5 Lakkia olen käyttänyt pääsääntöisesti päässäni.Hinta edullinen ja materiaali vaikuttaa olevan hyvää ja hengittävä. Erikoinen lakki.En ole nähnyt muilla samanlaista.Suosittelen.
- Huutomäki, Finland - ()
3/5 Ihan hyvä lippis, ohutta kangasta joten kesällä varmasti viileä. säätökin ihan riittävästi. hinta laatusuhde kohdallaan. ei ole vielä katukuvassa toista samanlaista vastaan tullut.
- Kuluntalahti, Finland - ()
2/5 Hauska hattu, materiaali aika helpoiten. Säätövaraa isompaankin kaaliin. Tuotteen laatu ei vastaa hintaa. En suosittele. Pakko lisätä että helteellä toimii.
- Turku, Finland - ()
3/5 Lippalakki ihan hyvä hintaansa nähden. Hiukan ohut mutta kulkeepa ilma läpi niin ei tarvitse hiki hatussa painaa. Sen verran halpa että suosittelen tilaamista ja mahtuu isompaakin kuulaan.
- Lahti, Finland - ()
4/5 Nice! Poika oli naama rutussa, kun näki tämän päässäni. Olisi halunnut sen itselleen, mutten antanut. Rebel-separatisti-henkinen, päähän hyvin sopiva ja kevyt.
- Vantaa, Finland - ()

Gorra Militar

Estrella Roja

★★★★★
★★★★★
13 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Combina tu vestuario con esta gorra cómodo al uso y fácil de usar, ya que su diseño simple te dejará usarlo todo el tiempo.

 


Especificaciones:

  • Circunferencia Cabeza: 59cm ajustable
  • Fondo: 9cm
  • Material: poliéster