Gorra Solar | con Ventilador
Divertida gorra para combatir el calor es esos calurosos veranos. No tendrás que usar energía extra ya que funciona con luz solar.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Nope
    Nope (2014-03-31)

4/5 Lujaa muovia ja istuu päähän hyvin. Mutta ropelli lähtee pyörimään vasta täydessä auringon paisteessa. Vähän painaa liikaa otsasta. Ropelli pitää pyöräyttää hereille.
- Kemi, Finland - ()
5/5 En osaa sanoa sen enempää kun meni lahjaksi.
- Uskali, Finland - ()
4/5 Hieno idea, ehkä hiukan painava.
- Savonlinna, Finland - ()
2/5 Valitettavasti omani tuli viallisena perille. Käytöstä ei siis voi palautetta antaa. Vaikuttaa perinteiseltä kiinalaiselta, jos näin voidaan sanoa. Laadukkuuteen vaikuttaa monet seikat. Viimeistely kangasosilla perinteistä laatua. Ei havaittavia moitteita. Itse tuuletinyksikkö hiukan heppoisen oloinen. Aurinkokenno heiluu omassa paikassaan. Tuulettimen ropelli irtosi omiin nimiinsä ennen kuin koko keksintöä sai edes kokeiltua. Tuuletin itsessään ei ole pyörinyt vielä missään tilanteessa.

Tuotekuvista ei saanut kokonaiskuvaa lipan todellisesta koosta. Eli otathan huomioon jotta tässä tuotteessa lippa on normaalia lippaan verrattuna noin 1,5 kertainen. Muodikkaasta lakista ei voida puhua tämän osalta, mutta mikäli tuuletin helpottaa oloa kesäkuumalla, on se hintansa väärti.
- Seinäjoki, Finland - ()
3/5 Toimii suomen kesässä oikein hyvin. Hauskuttaa muitakin
- Lahti, Finland - ()
Ihan ehdoton tuote kesällä. Tosin mielestäni vanhempi malli, jossa aurinkokenno oli päälaella, pysyi paremmin päässä. Nyt lippa on painavampi. Lakki aiheutti kovaa ihmetystä Välimerellä, mutta kun selitin, mistä on kyse, lakkia yritettiin ostaa moneen kertaan. Vielä kun lakin takaosa olisi paremmin hengittävää "verkkokangasta", niin olisi täydellinen tuote.
- Hämeenlinna, Finland - ()

Gorra Solar

con Ventilador

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Divertida gorra para combatir el calor es esos calurosos veranos. No tendrás que usar energía extra ya que funciona con luz solar. Ideal para ir a la playa o a partidos de béisbol, adonde quieras que vayas con tal que haya luz solar.

 

Vídeo:

Especificaciones Técnicas:
  • Gorra
  • Ventilador
  • Panel solar

Garantía:

3 meses

Products you might be interested in: