Estuche de Sombras | 88 Colores Perla
Este estuche de sombras será el ideal para ti, viene con 88 paletas de colores perlados para combinarlos con cualquier estilo.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Emma L.
  Emma L. (2016-02-10)
 • Foto del producto de Uljana P.
  Uljana P. (2015-06-16)
 • Foto del producto de Artil S.
  Artil S. (2014-10-27)
 • Foto del producto de Artil S.
  Artil S. (2014-10-27)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Ostettu tytölle joululahjaksi. Jäi kylläkin johonkin välille ja tuli vasta tammikuussa, mutta oli kuulemma ihan ok tuote. "Hyvät pigmentit" tytön sanoin.
- Kemi, Finland - ()
5/5 Aivan ihania värejä ja niin montaa erilaista. Värit näkyvät hyvin ja pysyvät pitkään. Käytän aina jotain eri väriä, kun menen kouluun tai töihin tai muille menoille. Tykkään!
- Palokka, Finland - ()
5/5 Tytölle tilasin luomiväripaletteja. Nämä pelkkiä luomivärejä sisältävät paletit ovat parempia kuin ne, joissa on mukana tahmeita huulivärejä. Hinta/laatu kohdallaan.
- Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Hyvin pigmenttiä väreissä. Ei karise käytössä , kivat värit. Löytyy mattaa ja kimalletta. Pakattu hyvin ja pääsi perille ehjänä. Kehitettävää tuotteessa on tuoksussa.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Värivalikoima on todella hyvä ja laaja tuohon hintaan. Ilmeisesti on kuljetuksen aikana tippunut kulma edellä johonkin kun yksi oli rikki ja kulma halki. Paketti on onneksi tiivis, kun rikkinäinen väri oli se tummin paletista ja ei ollut muihin väreihin levinnyt. Luomiväripaletissa olisi hyvä olla merkki kumpi on väripuoli ja kumpi on kansi missä on peili, koska jos se olisi merkattu voisi paletin avata väärin päin ja se taas helpottaisi sitä jos siellä on jokin mennyt rikki niin se jäisi kanteen eikä leviäisi aukaistaessa.
- Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Hyvä meikkipaletti. Kauniit ja kestävät värit. Lähtee pesussa hyvin pois.
- Lappeenranta, Finland - ()

Estuche de Sombras

88 Colores Perla

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Este estuche de sombras será el ideal para ti, viene con 88 paletas de colores perlados para combinarlos con cualquier estilo.

Especificaciones:

 • Dimensiones: 23.5X16.8X1.5cm