Biaogi Atlas 1104 | Reloj de Pulsera
Diseño clásico hecho de acero inoxidable, el respaldo del reloj esta hecho de vidrio para que puedas ver el mecanismo del reloj.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Kamilla J.
  Kamilla J. (2016-08-07)
 • Foto del producto de Mika S.
  Mika S. (2015-03-10)

4/5 En ole ehtinyt hankkia uutta ranneketta kelloon, joten on jäänyt toistaiseksi käyttämättä, mutta vaikuttaa ihan hyvältä kellolta. OCD:na tosin pistää silmään, että kellotaulu ei ole ihan 100% symmetrinen :D ja sininen väri osoittimissa on mielestäni kummallinen valinta ulkonäön kannalta, mutta nää on makuasioita... Kello tulee varmasti käyttöön jahka löytyy paremmin omaan makuun istuva ranneke.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Hyvä ja halpa. Ei monesti pysty samaa sanaa laittamaan samaan lauseeseen, mutta tähän pystyy. On toiminut moitteettomasti 3 kk ja ulkonäöltään hintansa värtti. Kellon remmi on hieman antanut periksi, mutta kyllä se vielä vuoden menee. Kello pitää ajan myös yön ylitse. Suosittelen!
- Pori, Finland - ()
2/5 Ostin tuotteen ystävälleni syntymäpäivälahjaksi. Aikansa maailmalla seikkailtuaan saapui se postilaatikkooni ja ehdin sitä hetken tutkailla ennen sen siirtymistä uudelle omistajalleen. Kello itsessään tuli läpinäkyvässä pussissa, mikä oli pienoinen pettymys, sillä jo edes yksinkertainen pahvilaatikko olisi luonut hieman laadukkaamman vaikutelman. Kello itsessään oli painava ja hyvännäköinen, mutta ei kestänyt käyttöä. Kello alkoi nopeasti jätättää ja pian tämän jälkeen lopetti toimintansa kokonaan.
- Kouvola, Finland - ()
3/5 Automaattikellojahan saa vaikka minkä hintaisia, tämä siitä edullisemmasta päästä, näyttää aikaa eikä tarvitse paristoa. Ajan katsominen on hiukan hankalaa, mutta koneistoa on kiva ihmetellä.
- Turku, Finland - ()
5/5 Käytössä ollut jo useamman kuukauden ja toimii niinkuin junan vessa, kunhan pitää kellon ranteessa.
- Haapavesi, Finland - ()
5/5 Ensimmäistä pv käytössä, joten käytettävyydestä on vielä vaikea sanoa...mutta...

Ulkonäöstä 10+
- Turku, Finland - ()

Biaogi Atlas 1104

Reloj de Pulsera

★★★★★
★★★★★
8 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 30 day return policy

General:

Diseño clásico hecho de acero inoxidable, el respaldo del reloj esta hecho de vidrio para que puedas ver el mecanismo del reloj. 

 

Especificaciones Técnicas:

 • Material: Acero inoxidable
 • Mecanismo 
 • Peso: 160g

Garantía:

6 meses

Products you might be interested in: