Sellador de Botellas de Vino
Este accesorio es el ideal para ti, si no puedes terminar tu botella de vino pero no quieres desperdiciarlo.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Tarski
    Tarski (2016-12-29)

4/5 Tekee sen mitä luvataan, saa pumpattua viinipullosta ilmat pois ja viini säilyy avattuna pitempään. Ulkonäöllisesti ei ehkä kaunein tuote mutta toimii ja ainakin minulla ollut paljon käytössä. Edullinen, kestävä ja toimiva suosittelen.
- Raisio, Finland - ()
4/5 Toimii kuten kuvattu. Sulkee pullon tiiviisti. Myöskin pumppaa ilmaa hyvin pullosta pois. Hajosi kylläkin jo melkein tunnin sisällä vähän, mutta ei kuitenkaan käyttökelvottomaksi. Liimapinta uloimman mustan päälysteen kohdalla heikko, mutta se onkin vain koristeeksi. Toimiva tuote kuitenkin kaikinpuolin!
- Lahti, Finland - ()
4/5 Annoin lahjaksi, ei ole valituksia kuulunut. Mitä nyt nopeasti vilkaisin niin ihan näppärän oloinen vekotin. Vaikea kirjoittaa enempää kokemuksia, kun ei omaan käyttöön tullut...
- Järvenpää, Finland - ()
5/5 Aivan loistava viinipullojen ilmanpoistoon. Tämä siihen pullon päälle, pumppaa niin kauan että tuntuu tyhmältä ja pistä pulloineen päivineen jääkaappiin odottelemaan seuraavaa kertaa... ja viikon päästäkin on viini vielä juotavaa. Vie vähemmän tilaa kuin se pidempi malli, mutta tämä ei käy ihan kaikkiin pulloihin toisin kuin pidempi malli. Venttiilit pitävät molemmissa joten täydet pisteet. Suosittelen +++++
- Vantaa, Finland - ()

Sellador de Botellas de Vino

★★★★★
★★★★★
4 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Este accesorio es el ideal para ti, si no puedes terminar tu botella de vino pero no quieres desperdiciarlo. Este sellador se coloca en la boquilla presionando la bomba que viene incorporado, y podrás sellar tu botella para poder disfrutar de tu vino por unos días mas.

 


Especificaciones:

  • Largo: 15cm
  • Dimensiones Corcho: 5.8X5.8X4.8cm
  • Material: PP

 

Detalles del paquete:

  • 18x Clavos