Antena Digital para Ordenador
Ve canales de TV en tu ordenador, solo tienes que conectar esta antena digital e instalar el software incluido en el paquete.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Laura Heinikko
    Laura Heinikko (2015-08-30)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Toimii win 10 n kanssa. Pienikokoinen. Ei sisällä normikokoista antenniliitäntää. Asentui vaivatta. Kauko-ohjaimen käyttö hankalaa, jos usb portti on koneen takana. ( usb-jatkokaapelilla onnistuu ). Em. Seikat huomioiden muuten ok.
- Paimio, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin, yle kanavien tekstitys ei näy. Oma antenni ei riitä lähetyksen vastaanottoon. Pitäisi olla adapteri mukana, mini antenniliittimestä perinteiseen antenni liittimeen. Kätevä mies kyllä rakentelee sen.
- Hämeenkyrö, Finland - ()
3/5 ihan näppärä vekotin hintasekseen mutta anteenin kans on taiteilu että saa hyvän signaalin. HD kuvaa saa katsottua! helppo asentaa! Jos tähän itse värkkäis paremman anteenin niin erittäin käypä vaikka mökille :)
- Tornio, Finland - ()
3/5 Käytetty kannettavassa.Kanavia vaan ei tahdo löytyä. Jos löytyy,niin nekin näkyvät aika epäselvästi.Ei ole hinnalla pilattu ja se kyllä näkyy toiminnassa.Tämä kuuluu sarjaan turhia ostoksia.

Pertti A. Imatra
- Imatra, Finland - ()
3/5 ööh, vastaavanlaiset tuotteet toimivat siellä missä Digi-tv näkyy. Eli totanoin, Viellen vekotin ei koskaan tullut mulle Katsellaan, aika huono näkyvyys ilman suoraa näköyhtettä...
- Kotka, Finland - ()
1/5 hankin tämän kun halusin tallentaa ohjelmia tietokoneelle. Mutta en saanut kanavia hauettua ollenkaan, vaikka antenni oli oikein asenettuna. sain asenttua Blaze-ohjelman ja ajurit kuitenkin. Tämä siis oli täysin turha hankinta.
- Karkkila, Finland - ()

Antena Digital para Ordenador

★★★★★
★★★★★
13 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Ve canales de TV en tu ordenador, solo tienes que conectar esta antena digital e instalar el software incluido en el paquete. Empieza la diversión sin tener que gastar mucho.

 

Especificaciones técnicas:

- PIP (Picture-In-Picture) permite que usted mire de forma simultánea la televisión y navegar por Internet
- Búsqueda automática de canales
- Grabación de programas
- Captura de imagen fija
- Guía electrónica de programas

El paquete incluye:

- Mini-USB
- Antena
- Software de instalación
- Control remoto


Garantía:

6 meses

Products you might be interested in: