Mini DisplayPort a HDMI |
Mini DisplayPort al adaptador HDMI hembra para este limpio. Mini DisplayPort Portia utilizar la mayoría de los ordenadores de Apple y ordenadores portátiles. "Oficial" de la aplicación ...

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Wiljami S.
    Wiljami S. (2014-02-17)

5/5 Erittäin halpa ja toimiva miniDP - HDMI adapteri. Toiminut moitteetta jo melkein vuoden päivät. Ei välttämättä kovin laadukkaan oloinen, mutta kuitenkin toimii ihan odotusten mukaisesti. Liitokset riittävän tiukat, eivätkä aiheuta pätkimistä tms. ongelmia. Ollut käytössä Lenovon T440 läppärin ja Sonyn TV:n välissä FullHD resolutiolla.
Jouni L. - Julkujärvi, Finland - ()
4/5 Tarvitsen adapteria toisinaan vapaalla ja töissäkin, mutta mielelstäni ei ollut järkevää ostaa yli 30 euron alkuperäistä adapteria. Löysin sitten täältä halvan vastineen.

Adapteri on natiseva ja tuntuma on halpa verrattuna aitoon Applen adapteriin mutta toimii niin kuin pitää ja hinta 1/3 muista vastaavista.
Antti O. - Helsinki, Finland - ()
3/5 Tuotteelle oli käyttöä mutta en saanut ääntä toistettua. Siitä ei toisaalta silloin ollut haittaa. Adapterissa oli joskus myös kosketushäiriötä, mutta sekään ei häirinnyt koskaan.
S.S. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Helppokäyttöinen. Toimii kuten luvattu. Hyvä ostos. Eipä tällaisesta tuotteesta paljon muuta voi kertoa. Voin suositella. Hinta-laatusuhteen suhde kohdallaan.
Hannu N. - Tampere, Finland - ()
3/5 Paljon edullisempi tuote kuin Applen originaali ja siten hinta-laatu-suhde kohdallaan, tosin voisi vielä maksaa pari euroa vähemmänkin, kun vertaa DVI-adapterin hintaan. Toimii tiettyjen Applen-laitteiden liittämiseen HDMI-näyttöön (esim. 2009 Mac Mini). Adapteri on yksisuuntainen, eli sillä ei voi muuttaa HDMI-liitäntää Mini DisplayPort-liitännäksi. Ei siis toimi esim. pc-koneen liittämiseen 27" iMacin target display-tilaan.
Tuure L. - Pihlajakoski, Finland - ()
4/5 Todella tarvittava pätkä macin liittämiseen tv:hen. Sopivan lyhyt pätkä hdmin lisäksi. Välillä hieman yhteys lagaa, mutta tosi käypä kapistus.
Kristiina M. - Järvenpää, Finland - ()

Mini DisplayPort a HDMI

★★★★★
★★★★★
38 Comentarios

General:

Mini DisplayPort al adaptador HDMI hembra para este limpio. Mini DisplayPort Portia utilizar la mayoría de los ordenadores de Apple y ordenadores portátiles. "Oficial" de la tienda de Apple por un adaptador ridículamente caro son, además de problemas de compatibilidad, por lo que e-ville al rescate y ofrece una solución económica y viable a la pantalla normal para conectarse a su ordenador.

Mini-Display es compatible con:

  • MacBook (desde octubre de 2008 en adelante)
  • MacBook Air (de octubre de 2008 en adelante)
  • MacBook Pro (de octubre de 2008 en adelante)
  • iMac (desde octubre de 2008 en adelante)
  • Mac Mini (de octubre de 2008 en adelante)
  • Mac Pro (de octubre de 2008 en adelante)
  • IMac (desde octubre de 2008 en adelante)


Garantía:

El producto tiene una garantía de 6 meses

 


Garantía:

6 meses