Diant Soldier taitettava maastopyörä

Fotos taget af kunder
 • Produkt billede fra Kari K.
  Kari K. (2019-11-19)
 • Produkt billede fra Mikael B.
  Mikael B. (2019-10-13)
 • Produkt billede fra Mikael B.
  Mikael B. (2019-10-13)
 • Produkt billede fra Heli U.
  Heli U. (2019-10-07)

4/5 Markkinoiden edullisin hankinta . aivan hyvä työnjälki. aika näyttää kompomenttien elinkaaren. Ei ehkä niin varasmagneetti kuin verrokki tunnetummat merkkipyörät. Lisäominaisuus? ja kum vierestä viedään niin vahingonilo on ilmaishupi.
- Oulainen, Finland - ()
4/5 Hintalaatu-suhde ok. Vastasi odotuksia. Taitto-ominaisuuden ansiosta menee pieneen tilaan esim. auton tavaratilaan. Jarrujen säädöissä oli haasteita. En ole vielä käynyt kunnolla maastossa kokeilemassa.
- Kirkkonummi, Finland - ()
2/5 Äkkiä katsottuna näyttää jousitetulta pyörältä, mutta iskuja ei tunnu vaimentavan juuri ollenkaan. Vaihteet on jäykät ja osa vaihteista on käyttökelvottomia, kun ketjut pomppii ja lähtee rattailta jatkuvasti, joten rataspakkasuojakin halkesi heti. Rungossa on ihan randomia ja hölmöä tekstiä :D Ainakin levyjarrut toimivat jotenkin, vaikka vanteet potkittais kadulla kieroiks.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Pyörä oli todella edullinen ja tyylikäs, siitä pisteet. Kokoamisohjeet olivat puutteelliset. Pyörän vanteet eroavat täysin alkuperäisestä kuvasta. Toimitus oli melkein 2 kuukautta arvioitua pidempi.
- Tornio, Finland - ()
4/5 Tuote on juuri sellainen kuin pitikin. Hyvät käyttöominaisuudet ja toimii kaikin puolin, kun on osannut koota tuotteen oikein, selkeiden mukana tulleiden ohjeiden avulla. Pyörä otettu heti käyttöön, ja voin suositella tuotetta muillekin.
- Lahti, Finland - ()
4/5 Hayvätä tuntuu normaalikäytössä.Pieniä puutteita löytyy,takalokasuoja on ohut ja liian kovaa muovia(katkesi jo asentaessa),satulan korkeussäätö saisi olla pitempi
- Hamina, Finland - ()

Diant Soldier taitettava maastopyörä

★★★★★
★★★★★
10 Anmeldelser

Produktet kan i øjeblikket ikke bestilles
Se de tilsvarende produkter her
Se produktchefsnyheder her

Du kan også søge produkt her:

Garanti:

1 år

Lignende produkter

Products you might be interested in: