Discount available for members!

Discount available for members! Register now!
Yes, I want always best price No, I want normal price
Membership deal
SJCAM SJ8 PRO 4K60FPS WiFi action-kamera

Fotos taget af kunder
  • Produkt billede fra Teemu K.
    Teemu K. (2019-01-28)
  • Produkt billede fra Teemu K.
    Teemu K. (2019-01-28)

5/5 Nyt tässä muutaman viikon oon testaillu erilaisissa ympäristöissä tätä kameraa ja ei kyllä voi olla kuin tyytyväinen. Alkuun kannattaa tarkistaa, että ohjelmistopäivitykset on ajantasalla. Hinta/laatu suhteeltaan verrattuna moneen muuhun kalliimpaan merkkiin niin ei voi olla kuin tyytyväinen. Kuvanvakain on toiminu niin kuin odotin ja 4k kuvakin tämänhintaiseksi kameraksi on erinomainen. Ainoa asia mistä pittää vähän moittia on sovellus millä ohjataan kameraa puhelimella vaan toivotaan että se jossain välissä saadaan kuntoon. Äänenlaatukin sukelluskotelon sisällä oli kyllä yllättävän hyvä. Jos harkitset tämän kameran ostoa niin suosittelen ja suosittelen myös katsomaan youtubesta myös erilaisia vertailu ja arvostelu videoita.
- Kuusamo, Finland - ()
5/5 Muutamia videoita oon kuvannut ja kameran hintalaatusuhde on kyllä hyvä. Aluksi wifiin yhdistäminen ei meinannut onnistua mitenkään. Aikani kun asetuksia muutteli ja tutkiskeli niin sekin onnistui. Kamera vaatii ilmeisesti sen UHS-3 muistikortin 4k videoitten kuvaamiseen. Kamera ottaa äänet hyvin videoihin(ilman koteloa) ja valikon käyttö on helppoa ja nopeaa. Isoilla sormilla välillä vähän kömpelöä mutta käyttö onnistuu kyllä. Suosittelen kyllä kameraa aloittelijalle sekä harrastajalle.
- Suonenjoki, Finland - ()
5/5 Aivan loistava laite. Ominaisuudet, käytettävyys ja kuvanlaatu huippua, pari päivää tiukkaa testailua ja mielestäni peittoaa hinta/laatu suhteella herot mennen tullen.

Ai niin, tilasin torstai/perjantai välisenä yönä ja paketti noudettavissa lauantaina klo13, Huippunopeaa toimintaa. Kiitos.
- Vantaa, Finland - ()

SJCAM SJ8 PRO 4K60FPS WiFi action-kamera

★★★★★
★★★★★
3 Anmeldelser


Garanti:

1 år

Member deal available:
dage Timer minutter og s

2149 DKK Inkl moms 25%
Price for members: 1630DKK
Mængde  Læg i vogn

Lagersaldo på det finske lager 4 Stk.
Leverings tid 3-5 dage.

Næste afsendelse 5 timer 47 min og 00 s

Lignende produkter

Products you might be interested in: