Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Atlantis MP3 spelare
MP3-spelare att lyssna på alla dina ljud bekvämt var du vill. Du kan använda spelaren som en bekväm minne och yleisi ...

4/5 Toimiva ja mukavan kokoinen, vedenkestävä mp3 soitin. Kestää jopa pyykinpesukoneen (tuli vahingossa kokeiltua, kun jäi shortsien taskuun). Akku vois kestää vähän pidempään.
- Pori, Finland - ()
5/5 Ei mitään valittamista, päinvastoin! Uimiseen kyllästyi parissa kuukaudessa, mutta musiikin kuuntelu auttoi jatkamaan miltei jokapäiväistä uimista. Kuulokkeetkaan eivät ole hajonneet, vaikka ne ovat joskus käyneet vedessä kun olen riuhtaissut ne uidessa irti. +++
- Vantaa, Finland - ()
2/5 Akku loppui muutaman käyttökerran jälkeen. Kuulokkeet melkoisen mahdottomat saada pysymään korvissa
- Pudasjärvi, Finland - ()
1/5 Tilasin tämän jo keväällä 2012. En vain saanut soitinta toimimaan, kuulokkeet olivat ilmeisen vialliset sillä johto oli juuresta lähes poikki (valmistusvika) ja laitteen vedeneristys epäilytti muutenkin. Palautin tuotteen ja sain rahat takaisin, joten asia hoitui hyvin. Vaihtoa ei edes ehdotettu, siksi olen yllättynyt että tämä tuote on vielä myynnissä. Mielestäni tämä on ainakin silloiseen laatuunsa verrattuna aika hintava.
- Pertteli, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin vesijuoksussa ja uimassa. Tuotteen mukana tulevilla remmeillä yms saa helposti kyhättyä itselleen sopivan paikan mihin kiinnittää soitin :)
- Järvenpää, Finland - ()

Atlantis MP3 spelare

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

En bra och funktionell MP3-spelare för dig som enkelt och bekvämt vill lyssna på all din favoritmusik vart du än befinner dig! Du kan även använda spelaren som ett bekvämt USB-minne samt koppla in spelaren i de vanligaste moderna stereoanläggningar.


Specifikation:

  • Minne: 4 GB 
  • Ljudformat som stöds: MP3 och WMA 
  • Strömförsörjning: 3,7 V batteri 


Paketet Innehåller:

  • Vattentät Diel Atlantis TM Player 
  • Vattentät Hörlurar

 

Garanti:
Produkten har sex månaders garanti

 


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: