Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Ljudkontrollerad lampa
Ansluts till USB-port och kan sedan tändas genom att klappa med händerna.

5/5 Hinta laatu suhteeltaan todella hyvä valaisin! Valaisee tietokonepöydän hyvin ja on sopivan pieni. Suosittelen jos etsii pientä ja hyvää valaisinta. Jos miinuksia täytyy antaa on tämä ääniohjaus. On aivan liian herkkä. Onneksi sen saa pois päältä ja saa käytettyä normaalisti.
- Karijoki, Finland - ()
4/5 Ihan asiallinen valaisin, ehkä kuitenkin jäänyt pienemmälle käytölle kuin alunperin ajattelin. Nykyisin varavirtalähteiden aikana tälle saattaisi olla taas enemmän käyttöäkin! :)
- Turku, Finland - ()
1/5 Tilaamani tuote ei ollut tuon näköinen ,mitä kuvassa .yksi ledi paloi heti ,ja sen jälkeen en ole käyttänyt sitä ,valo on liian himmeä..
- Tornio/, Finland - ()
5/5 Kuten edelliset arvostelijat ovat huomanneet, ääniohjaus on joillekin rasahduksille turhan herkkä esimerkiksi musiikkia soittaessa. Toiminnon pois kytkettyä lamppu toimii normaalina usb-valaisimena, jollaiseksi sen itse olin alunperin ostanutkin.

Suosittelen normaalina usb-valaisimena ja ääniohjaus on sitten extraa mikäli käyttöympäristö on sille sopiva ja / tai sille on oikeasti käyttöä. Kirjaa lukiessa riittää kun paukauttaa kannet yhteen niin valo sammuu.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Lamppu toimii lamppuna kuin pitääkin, mutta ääni-ohjaus ei ole niin kuin on luvattu. Valo katkoo pienimmästäkin rasahduksesta, mutta plussana on että ääni-ohjauksen voi kytkeä pois päältä ja lamppua voi käyttä normaalin katkaisian kautta toimivasti.

T.K
- Iisalmi, Finland - ()
Lamppu toimiva. Lampun jalka painoitettu hyvin, istuu pöydällä tukevasti ei kaadu herkästi. Miinuksena taputus-kytkin on liian herkkä, katkoilee pienimmästäkin rasahduksesta, mutta kuitenkin katkaisian kautta ääniohjaus päältä pois kytkettävissä. Manuaalinen kytkin valolle erikseen joten lamppua voi käyttää perinteisesti kytkimestä näin toimii moitteettomasti. Tero.K
- Iisalmi, Finland - ()

Ljudkontrollerad lampa

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Ansluts till USB-porten och kan sedan tändas genom att klappa med händerna. Starkt ljus. Rikta den åt vilket håll du vill. 

Tekniska specifikationer:

  • 12 ljusa LEDs 


Garanti:

Produkten har en tre månaders garanti.

 


Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: