Diel Styx 5x USB 3.0 Hubb
Diel Styx 5x USB 3.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Toni K.
    Toni K. (2015-08-29)
  • Produktfoto av Toni K.
    Toni K. (2015-08-29)

Våra kunders produktvideor

4/5 Todella toimiva usb 3,0 hub....ledivalojen kirkkaus sais olla säädettävä loistaa pimeessä pikkusen liikaa...ratkaisin peittämällä liinalla....:)
Jarkko J. - Toijala, Finland - ()
4/5 tuote vastaa odotuksia,toimii niin kuin pitääkin.johto vajaa metrin mittainen asettaa rajoituksia sijoitukselle.varteen otettava hubi sitä tarvitsevalle.voin suositella
Jari V. - Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt musiikkilaitteiden kanssa tätä tuotetta, erittäin helppo käyttää ja tuote on todella laadukas! Hinta on kohtuu edullinen ja tämän tuotteen arvoinen! Ostos oli todella hyvä, suosittelen kaikille!
Juho L. - Alajärvi, Finland - ()
2/5 Perustoimiva laite. Nopeutta tai latausporttia en ole ehtinyt testaamaan. Kytkimet ovat palautuvia eivätkä lukkiutuvia, mikä vähentää niiden hyödyllisyyttä. Kun hubi jää virrattomaksi se ei muista kytkimien asentoa vaan kaikki ovat taas päällä seuraavalla käynnistyksellä. Mukana ei tullut virtalähdettä.
Toni K. - Vantaa, Finland - ()

Diel Styx 5x USB 3.0 Hubb

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

USB-hubb med 4 st USB 3.0-utgångar samt ett laddningsuttag med 2A på kortsidan. USB-uttagen har varsin strömbrytare som gör att du inte behöver mata dina enheter med ström när du inte använder dem.


Specifikationer:

  • 4 x USB 3.0
  • 1 x USB 2A laddningsuttag
  • Stiliga LED-lampor
  • Strömbrytare för varje USB-port

Garanti:

1 år

181 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter