Diel Styx 5x USB 3.0 Hubb
Diel Styx 5x USB 3.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Toni K.
    Toni K. (2015-08-29)
  • Produktfoto av Toni K.
    Toni K. (2015-08-29)

Våra kunders produktvideor

4/5 Muuten toimiva tuote, mutta toimitetaan ilman lisävirtalähdettä (toimitetaan yleensä virtalähteen kanssa, eikä ole siten USB3- standardin mukainen. Kuuluisi antaa 4x 0,9A virran yhteensä). Siinä on liitäntä virtalähteelle.

Laitteen portteja ei voi kuormittaa lupausten mukaisella kuormalla. Hubi kykenee mittausteni mukaan antamaan täysin kuormitettuna yhteensä kaikista porteista 0,85 A virran (riippuu varmaan siitä mikä on kuormituskesto liitäntäportissa).

USB3 portin tulee antaa standardin mukaan n. 0,9 A virta 5,0 V jännitteellä (4,5W). Olen ostanut myös muita Hubeja, joissa ei ole ollut virtalähdettä. Niissä on sama ongelma (USB2 standardin mukaan portin pitää antaa 0,5 A virta 2,5W).

Tämä selittää miksi kaikki laitteet eivät toimi kytkettyinä. Kestää kytkeä ainoastaan pienen tehon ottavia laitteita, jotka tehotaan vastaavat yhtä standardiporttia.
Mauhepo - Tampere, Finland - ()
4/5 Todella toimiva usb 3,0 hub....ledivalojen kirkkaus sais olla säädettävä loistaa pimeessä pikkusen liikaa...ratkaisin peittämällä liinalla....:)
Jarkko J. - Toijala, Finland - ()
4/5 tuote vastaa odotuksia,toimii niin kuin pitääkin.johto vajaa metrin mittainen asettaa rajoituksia sijoitukselle.varteen otettava hubi sitä tarvitsevalle.voin suositella
Jari V. - Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt musiikkilaitteiden kanssa tätä tuotetta, erittäin helppo käyttää ja tuote on todella laadukas! Hinta on kohtuu edullinen ja tämän tuotteen arvoinen! Ostos oli todella hyvä, suosittelen kaikille!
Juho L. - Alajärvi, Finland - ()
2/5 Perustoimiva laite. Nopeutta tai latausporttia en ole ehtinyt testaamaan. Kytkimet ovat palautuvia eivätkä lukkiutuvia, mikä vähentää niiden hyödyllisyyttä. Kun hubi jää virrattomaksi se ei muista kytkimien asentoa vaan kaikki ovat taas päällä seuraavalla käynnistyksellä. Mukana ei tullut virtalähdettä.
Toni K. - Vantaa, Finland - ()

Diel Styx 5x USB 3.0 Hubb

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

USB-hubb med 4 st USB 3.0-utgångar samt ett laddningsuttag med 2A på kortsidan. USB-uttagen har varsin strömbrytare som gör att du inte behöver mata dina enheter med ström när du inte använder dem.


Specifikationer:

  • 4 x USB 3.0
  • 1 x USB 2A laddningsuttag
  • Stiliga LED-lampor
  • Strömbrytare för varje USB-port

Garanti:

1 år

108 SEK Info om moms
Norm. 181
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter