Poker club kortlek i plast
Tillverkade av 100% plast och klarar betydligt mer ölspill och kladdande än de vanliga korten gjorda av papper.

5/5 Todella hyvän tuntuiset kortit. Kestää pitkään. Hyvää EDC kamaa. Voin suositella kaikille. Nyt voin kyniä muilta rahat helposti joka paikassa.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Peli iltojen iloksi ostinkokeeksi, pahviset kortit menee nopeasti piloille. Viileässä sekoittaessa rupee paloja irtoilee nurkista. Huone lämpötiloissa ei ongelmia. Hinta laatusuhde hyvä. Suosittelen.
- Uskali, Finland - ()
5/5 Korttipakka on laadukas. Hyvät muovipelikortit. Selkeät maatunnisteet ja numerot. Vastasi odotuksia. Hinta-laatusuhde on hyvä. Korttipeli sujuu mukavasti. Toimitusaika oli hyvin pitkä.
- Vuorentausta, Finland - ()
4/5 Vapaa-ajan pelaamiseen toimiva pakka. ainakin viikon käytön jälkeen ei moitittavaa. Hakusessa oli edullinen vaihtoehto pahvikorteille, joista kulmat halkeaa käytössä.
- Mäntsälä, Finland - ()
4/5 Tavalliset muoviset pelikortit, saahan näitä Suomestakin, mutta hinta on vähintään tuplat. Tuntuvat kestävän käytössä huomattavasti pahvisia pidempään, ja kestävät hieman roiskeita, jos pelatessa sattuu juoma kaatumaan.
- Vantaa, Finland - ()

Poker club kortlek i plast

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Snygg kortlek speciellt ämnad för poker, men kan naturligtvis användas till alla andra spel.
Tillverkade av 100% plast och klarar betydligt mer ölspill och kladdande än de vanliga korten gjorda av papper. Ger inte samma genuina känsla som med vanliga kort, men en värdig 8-poängare av 10 möjliga iallafall.


Specifikationer:

  • 100% Plast
  • 52st kort + 2st jokrar

Medföljer:

  • 1 x Kortlek