Automatisk kortvaskare
Automatisk kortvaskare

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tuula L.
  Tuula L. (2017-11-16)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2016-02-02)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2016-02-02)

Våra kunders produktvideor

4/5 Pelailimme yhteänä iltana ja testasimme uutta korttipakan sekoittajaa, alussa kortit meni sujuvasti sekaisin, mutta illan edetessä alkoi takkuilu, ei tahtonut kortit liikkua niin kuin oli tarkoitus vaan ruuhkautuivat ja joutui käsin kaivamaan kortteja koneesta. Pitää vielä koettaa uudella pakalla koska nytoli vanhat ja lievästi kuluneet kortit käytössä.

Mikäli toimii niin kuin alussa meni niin en suostu enään sekoittamaan käsin.
- Jokioinen, Finland - ()
5/5 Tällä sujuu hyvin Kottien sekoitus, etenkin jos on paljon kortteja sekoitettavana niin on hyvä apu. Esim Uno kortit tai skippo jossa pakkaa ei pysty kerralla edes sekoittamaan käsin.
- Ruutana, Finland - ()
2/5 Tuote ei toiminut,rattaat ei liikkuneet minnekään.Kokeilin uusilla pattereilla ja uudella pakallakin,mutta mitään ei tapahtunut.Jää nähtäväksi miten asia hoidetaan kuntoon.
- Eno, Finland - ()
3/5 Sain tuotteen todella nopeasti tilauksesta, n. vrk:ssa. Itse tuotteeseen en ollut aivan tyytyväinen. Meidän Uno-kortit ei ainakaan siinä sekoitu, jäävät vaan jumiin. Voi toki olla, että syy on noissa vanhoissa korteissa. Olen aikeissa ostaa uudet kortit ja testata sitten niillä, jospa ongelma ratkeaisi sillä.
- Mäntsälä, Finland - ()
2/5 tuotteen saapuminen kesti kauan n.1kk ja tuote oli rikki saapuessaan. Mielenkiinnolla odottelen saammeko uutta tuotetta rikkinäisen tilalle ja kauanko uuden tuoteen tulo kestää.
- Kiiminki, Finland - ()
5/5 Toimii hienosti ainakin muovikorttien sekoittelussa ja luulisi paperikorttien sekoittelun sujuvan vieläkin varmemmin. Mitään jumittamista ei tapahtunut vaikka kokeilinkin jo monta kymmentä kertaa, että miten ongelmatilanne voisi syntyä. Ihan hyvä ja kannattava hankinta siis...
- Nakkila, Finland - ()

Automatisk kortvaskare

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Blir det mycket bråk på pokerkvällarna om dåligt vaskade kort?

Då är detta produkten som behövs. Placera bara kortleken uppdelad i två högar i automaten, så vaskar den allt i ett nafs!


Specifikationer:

 • Fungerar med: 4 x AA-batterier (medföljer ej)
 • Mått: 20 x 12 x 10cm

Garanti:

3 månader