Mini Combination Lock, 3 Digits

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jussi V.
    Jussi V. (2014-09-19)
  • Produktfoto av Jussi V.
    Jussi V. (2014-09-19)

Våra kunders produktvideor

4/5 Päällisin puolin hieno ja halpa lukko. Muuten olisi kestäväkin, jos lukitussalpakin olisi metallia eikä muovia(nykyisen salvan saisi melkein pelkällä peukallolla murrettua). Toimii hyvin jos on jonkinlaista valvontaa lukitulle esineelle tai haluaa sinetöidä vaikka jotain pientä rasiaa. Lukituksen saa vaihdettua, kun oikea koodi on käytössä(?) painamalla alaosassa olevaa kuopallista nappia ja samaan aikaan laittaa halumansa uuden koodin.
Jutsus - Jyväskylä, Finland - ()
3/5 Sopiva lukko reppuun tai matkalaukkuun. Rakenne vaikuttaa hennolta, mutta varmasti ainakin hidastaa varkaita jos ei pysäytä. Hintaansa nähden erinomainen. Käyttöönotto helppoa.
Mika . - Turku, Finland - ()
1/5 huono arvostella, kun tilauksesta on 6 viikkoa, eikä tavara ole vieläkään tullut????
Hannu J. - Kärsämäki, Finland - ()
3/5 Reppuun ja matkalaukkuun sopivankokoinen lukko. Hieman heiveröinen rakenne mutta estää ja hidastaa varkaiden tekemisiä. Hinta ei paljon rasita matkailijaa jos tavarat pysyy repussa. Suosittelen kunhan ei odota liikoja hennolta lukolta. Koodin laitto-ohje voisi olla selkeämpi mutta pienellä vuntsailulla sekin aukesi.
Juha S. - Kotka, Finland - ()
2/5 Jos tykkää ton näköisistä koristeista niin ihan OK. Lukkona ihan rimpula.
Timo E. - Helsinki, Finland - ()
2/5 Ei tätä oikein uskalla missään käyttää muten kuin huvin vuoksi. Muuten ehkä ok, mutta telkiosa liikkuu aivan liikaa lukitusasennossa ja muoviahan se on. Numeroyhdistelmän saa ihan hyvin asetettua, mutta muuten levyt liikkuvat tahmeasti.
Juha K. - Helsinki, Finland - ()