Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Vattentät spionklocka
Alla agenter i en standard, vattentät spion klocka pimeänäöllä.

5/5 Hyväntuntuinen ranteessa, koostaan huolimatta. Kuvalaatu ja ääni yllättävän hyviä. toimii hyvin vedessä ja kestää ainakin välimeren...suosittelen
- Iisalmi, Finland - ()
3/5 Tuote vastasi odotuksiani, kuvaa HD-kuvaa luvatusti. Ohjeet todella epäselvät, käännetty varmaan käännöskoneella. Kellossa infrapunavalo pimeällä kuvaamiseen, jos haluaa jotain pimeätoimintaa kuvata :)

Vaikeinta on kuitenkin tietää lähtikö kuvaus käyntiin, pitää arvailla valomerkeistä jotka välähtää kellotaulussa. Lämpenee käytössä varsinkin pitempään kuvatessa.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Tuote toimii alkuun hyvin, mutta olen jo kokeillut 2 eri kappaletta ja molemmat on yhtäkkiä lopettanut usb:n toimivuuden. Ensimmäinen kello toimi peräti kuukauden ja toinen hajosi ekan käytön jälkeen.

Ilmeisesti windows 10 sekoitti kellon, jonka jälkeen mikään käyttöjärjestelmä tai tietokone ei enään tunnista tätä kelloa, joten ei voi katsoa kuvia tai videoita joita on kellolla ottanut
- Helsinki, Finland - ()
Kiva kello mutta en saa yhtään videota tallennettua.Tunnistaa kellon mutta kansio on tyhjä.Valot vilkkuu eri tavalla yrittäessä kuvata kuin ohjeessa.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Loisto peli äänittää ja videoida sellaisissa paikoissa jossa se normaalisti ei ole sallittua. Laatu muuten vähän niin ja näin ensimmäinen ei ollut vedenkestävä ja toisesta lähti äänittämisen mahdollistava nappi irti.
- Espoo, Finland - ()
OK muutten mut punanen kuva ääni on ihan hyvä.
- Helsinki, Finland - ()

Vattentät spionklocka

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Här har du varje James Bond och Sherlock Holmes grund-spionutrustning! I denna stilrena svarta klocka ligger det en övervakningskamera gömd. Spela in hemligt material även i mörker tack vare klockans mörkerseende. Den är dessutom vattentålig. Armbandet är av plast och klockan fungerar med hjälp av ett återladdningsbart batteri.

 

Specifikation:

 

  • Vattentålig
  • Infraröd lampa
  • Ta bilder, videos och spela in ljud
  • Minne 4 Gt
  • Mått 267 x 53 x 14 mm
  • Video resolution 1920 x 1080
  • Bild resolution 4000 x 3000

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: