Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Skjortknapp -spionkamera
Har du alltid velat bli som James Bond? Nu är det möjligt med denna kameraknapp med upp till 4GB minne. Placera kameran på din tröja/skjorta och börja spela in!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av OfferedSnow
  OfferedSnow (2015-02-26)
 • Produktfoto av OfferedSnow
  OfferedSnow (2015-02-24)
 • Produktfoto av Joona-kim W.
  Joona-kim W. (2015-01-20)
 • Produktfoto av Harri S.
  Harri S. (2014-11-18)
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2014-10-05)
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2014-07-06)

Våra kunders produktvideor

4/5 Suitable with situations to catch the people's sincerely opinion ;)
- Bergvik, Sweden - ()
4/5 muuten on kyllä hyvä kampe mutta tosi pieni muisti eli ei pitkää pätkää nauhotaa pysty kuvia kyllä mahtuu mutta ei videota..............................
- Muhos, Finland - ()
1/5 Kameran (jos tälläistä rimpulaa voi kameraksi sanoa) Parin latauksen ja käyttökerran jälkeen kameran kuoret halkesi makeuttaan. Ja kun kameran kotelo oli jo auki niin ei siihen sen kummempaa insinööriä tarvittu kun voi todeta akun paisuneen niin ettei vanhoihin kuoriin enää mahdu. Pitäisikö mukana olla isommat kuoret kun tämä laite "kasvaa" käytössä. Samoin kävi Smart Swatch rannekellolle, takakansi ei pysy kiinni. Litium Ioni akut oli ja on susia jo syntyessään.
- Louko, Finland - ()
2/5 Sain kyseisen nappikameran n. kuukauden odottelun jälkeen. Tuotteen käyttöohje on surkea eikä siitä saa mitään tolkkua (vaikka osaan englantia erittäin hyvin).

Tuotteen käyttöohjeen laatija ei ole selvästikään ollut englanninkielentaitoinen. Erääksi tuotteen osaksi väitetään osaa jonka nimi on Michael. Tekstissä esiintyy myös kummallisia sanoja kuten elephant. Käyttöohjeilla ei tee mitään, mutta laitteen toiminta selvisi nopeasti kokeilemalla. Kuvanlaadussa ei ole kehumista ja toimintopainike on erittäin vaikeakäyttöinen. Painiketta on miltei mahdotonta yrittää saada toimimaan sitä sormella painaen (painike on erittäin pieni ja jäykkä).

Minun tuotekokoonpanostani puuttuvat kokonaan tuotepakkaukseen kuuluviksi mainitut vaihtonapit ja olenkin jo reklamoinut asiasta. Huomioiden tuotteen laatu, on e-villen hinta laitteelle mielestäni selkeästi liian korkea.

E-ville saa minulta pisteet hyvästä asiakaspalvelusta ja se nostaa tämän arvosteluni yleisarvosanani 3 tähteen. Jos arvosteluni perusteena kohteena olisi ollut pelkkä tuote, olisin antanut yleisarvosanaksi 2 tähteä.
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Tässä, jos missä, rahalle saa vastinetta. Yllättävän tarkka kuva ja äänitallennuksesta saa oikein hyvin selvää. Yksi viimeaikojen parhaimpia hankintoja. Yksi kiistakysymys jo ratkaistu laitteen avulla, eli on maksanut itsensä jo takaisin.
- Joutseno, Finland - ()
4/5 Helppo piilottaa, kapea kuvausalue, ottaa äänen hyvin.öpöpöpöpöpöpöpöpöpöpöpöpöpöplp, p, pöp, p, p, pöpöpöpöpöpöpöpö

Siinä lisää mittaa...
- Vantaa, Finland - ()

Skjortknapp -spionkamera

★★★★★
★★★★★
21 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa från detta lager.
Produkten går att beställa från

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Har du alltid velat bli som James Bond? Nu är det möjligt med denna kameraknapp med upp till 4GB minne. Placera kameran på din tröja/skjorta och börja spela in!


Specifikationer:
 
 • 4GB knappkamera 
 • Upplösning: 640x480 30fps
 • Bruksanvisning
 • USB-kabel
 • Laddare

 

 

 
Garanti:

Produkten har 3 månaders garanti

 

Garanti:

6 månader

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: