Starcam HD WiFi -övervakningskamera
Skydda ditt hem, din stuga eller ditt kontor från objudna gäster, eller titta till barnen och dina husdjur på ett praktiskt sätt med denna IP-kamera.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Japerozon
  Japerozon (2017-01-17)
 • Produktfoto av Jouko K.
  Jouko K. (2016-11-16)
 • Produktfoto av Jouko K.
  Jouko K. (2016-11-16)
 • Produktfoto av Timo R.
  Timo R. (2016-10-10)
 • Produktfoto av Timo R.
  Timo R. (2016-10-10)

Våra kunders produktvideor

5/5 Minulla on näitä jo aiemmin tilattuna, joten tiedän tuotteen toimivuuden ja käytettävyyden. Arvatenkin, jos olen tilannut jo aiemminkin, se kertoo, että tuote on hintansa arvoinen. Kameralla voi valvoa, mitä ikinä mieleen tulee - vaikka koiransa toimia kotona. Ainoa miinus laitteessa on se, että esim. liiketunnistinvideo tallentuu paikallisesti laitteeseen laitettuun muistikorttiin. Tuotetiedot kertovat, että sen voisi ohjata myös cloudiin, mutta itse en ole kyllä vielä keinoa tähän keksinyt.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Paketti tuli nopeasti Suomi-varastosta. Käyttöönotto oli helppo ja nopea suppeasta ohjeesta huolimatta. Hyvä valvontakamera. Kuvan laatu riittää sisätiloihin, ja kameran käyttö kännykkäsovelluksella on helppoa. Kuvakulmaa, kuvaominaisuuksia ja paljon muuta voi säätää sovelluksen avulla. Liiketunnistin hälyttää kännykkään tai sähköpostiin. Suosittelen.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Hinta tuotteelle oli edullinen, vaikka vähän harmittaa kun sama kamera oli muutaman viikon päästä vielä parikymppiä halvenpi. Asennus oli aika epämääräinen, ääniohjaus toimi eka kerralla ja qr-asennusta joutui käyttämään toisella kerralla, välissä resetointia jne.

Anroid sovellus on aika tönkkö juttu. Sovellusta käytettäesä joutuu vaihtaman välilehtejä sinne sun tänne päästäkseen päämäärään. Välilehdellä "scenario" ei ole minulle mitään käyttöä? Voi olla että se liittyy esim. ulkokameran asetuksiin?

Valikosta voi valita ja tallentaa muistiin esim. kameran kääntymisen määrättyyn kohtaan, mikä on hyvä juttu, mutta se ei vaan tahdo pysyä sillä muistissa. Vielä yksi ja minulle aika paha juttu on, että en ole saanut windows-sovellusta (W7) toimimaan kotikoneellani, enkä myöskään läppärilläni? Kirjauduin samoilla tunnuksilla kuin puhelimeeni, mutta ei.

Olin yhteydessä e-villeenkin tästä ongelmasta ja vastaus oli "kokeile laitteen resetointia" joopa joo...olin kyllä jo kokeillut. En tiedä voisiko joku auttaa ja miten tässä ongelmassa, olisin kovin kiitollinen!!

Mutta hyvät puolet. Minulla on käytössä pari muuta kameraa, toinen on Y-cam:n(home monitor) sisäkamera joka mainostaa olevansa hd- tasoinen ja maksaa 199e, eli monta kertaa tämän kameran hinnan ja sen kuvan laatu on jotain vhs-luokkaa tähän kameraan verrattuna. Tosin sen kameran sovellus on hyvä ja pc-sovellus myös toimii! Tämän kameran, hinta/kuvan laatu on tosi hyvä! Päihittää myös ulkokamerani (hd)kuvan laadun ja se oli jotain 300e.

Jos edes pc-sovellus toimisi, niin antaisin mielelläni täydet viisi tähteä

En ole ehtinyt vielä tarkemmin tutustua tähän tuotteeseen, mutta tässä ensivaikutelma.

Toimitus (suomi-varasto) oli nopea!

Luultavasti tilaan vielä toisen, kun saan sen nyt halvemmalla;)
- Oulu, Finland - ()
4/5 halpa mutta hyvä kuva asennuksessa auttaa netistä löytyvä app-find-vstarcam.exe ohjelma jossa saa säädettyä kaikkea mitä kamera tekee esin liiketunnistimen herkkyyden niin myyrän piiperrys ei turhaan lähetä sähköpostia, itse olen säätäny nyt herkkyyden 8. 1-10 asteikolla jossa yksi on herkin se tallentaa jo tuulessa heiluvan johdon. sähköpostivaroitus toimii lähettää samalla kuvan tilanteesta joten joka liikettä ei tarvitse käydä 4eye ohjelmalla tarkistaa, SD kortti suosittelen 32Gb korttia 8 gigamem on liian pieni saa formatoida velkein joka viikko vaikka sekin onnistuu tuolla selainpohjaisella softalla. käyttö ohjeet ja netti tuki no ohjeet on aivan naurettava läpyskä ja netti tuki on kiinaksi kiinan kielen osaajille varmaan ihan hyvä mutta mulla oli koulussa hyvin lyhyt kiina joten en osaa sanoa toimivuudesta yhtään mitään. Wifi yhteys on päällä tai ei ole päällä toinen paikka ilmoittaa että toimii wifilllä toinen ei. Mulla 30 metrinen rj45 piuha ulos ja se reitittimessä ei ole ollut mitään ongelmia vaikka ottais vähän kauempaakin yhteyttä
- Petäjävesi, Finland - ()
4/5 Kamera tuli yllättävän nopeasti postista kotiin. Ostin kameran kissojen seuraamista varten. Puhelimeen ladattu Eye4 ohjelman avulla kameran sai helpohkosti liitettyä puhelimeen. Itse ohjelma oli ensikäyttäjälle ja huonosti kieliä opiskelleet lempeän hieman hankala, mutta ajan kanssa kokeilemalla eri toimintoja kameran kanssa kommunikointi onnistuu hyvin. Kamera tallentaa hyvää kuvaa muistikortille, jota on helppo katsella puhelimen ruudulta. Kamera tallentaa kaiken liikkeen ja kertoo siitä kännykkään jos kotona joku liikkuu. Onnistunut ostos tähän hintaan, ei oikein muualta saa näin edullisesti ja näin laadukasta tuotetta. Suosittelen. Toimii hyvin myös matkoilla ollessa katsellen että kotona on kaikki kunnossa.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Kotikäyttöön lemmikkien "vahdiksi" hankittu kamera. Asennus onnistui lopulta hienosti kunhan taas itse tuli sössittyä ensin.. näin muutaman viikon jälkeen ei mitään pahaa sanottavaa ja toiminut aina kun olen käyttänyt.
- Kangasala, Finland - ()

Starcam HD WiFi -övervakningskamera

★★★★★
★★★★★
24 Produktomdömen

Skydda ditt hem, din stuga eller ditt kontor från objudna gäster, eller titta till barnen och dina husdjur på ett praktiskt sätt med denna IP-kamera.

Generellt brukar installation av övervakning generera huvudvärk, men denna enhet är plug & play och installationen går på någon minut. Anslut bara telefonen till önskat trådlöst nätverk och öppna Eye4 -appen. Appen skickar signaler till kameran via ljudfrekvenser, och därefter är kameran kopplad till nätverket samt också till din telefon. Enkelt!

Naturligtvis behöver du inte vara inom nätverket för att få bild, utan så länge både du samt kameran har nätförbindelse så kan du också övervaka via telefonen.

Du kan visa kamerabilder via telefonprogrammet var som helst. Du kan också rotera kamerans motor 360 grader via telefonen.

Kameran är också utrustad med rörelsedetektor, nattseende, mikrofon samt högtalare, så du kan alltid övervaka, och alltid både höra och tala med personen framför kameran.

Via appen har du tillgång till Eye4 Smart Cloud som möjliggör att lagra kamerabilderna i molnet, där de är lättillgängliga för dig i efterhand.


Specifikationer:

 • Plug-and-play-installation
 • Upplösning: 720p (24fps) VGA (30 fps), QVGA (30fps), 1280 × 720px
 • JPEG Bildinsamling
 • Sensor: HD, 720p, 1.0MP CMOS färgsensor
 • Video-codec: H.264, M-JPEG
 • Minneskortplats : Micro SD (upp till 32 GB).
 • Ethernet: RJ45 10/100 MB
 • IR-mörkerseende: 10m
 • 360 graders manövrerbarhet
 • Wifi: 802.11 b/g/n
 • Operativsystem:
  • Android 4.0.3 eller senare
  • iOS 7.0 eller senare
  • Windows 7 eller senare
 • Mått: 145 x 110 x 125 mm

Medföljer:

 • 1 x Starcam
 • 1 x Strömkabel
 • 1 x RJ45 Ethernet-kabel
 • 1 x Väggfäste
 • 1 x Engelsk manual

Garanti:

1 år

Du hinner ännu, kampanjpris i:

dagar timmar minuter och s.
Partner pris 408 SEK + moms
Norm. 544
eller 46SEK /månad
Antal
Valfri tilläggsutrustning:
- Produkten finns i lager!
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter