Starcam HD WiFi -övervakningskamera
Skydda ditt hem, din stuga eller ditt kontor från objudna gäster, eller titta till barnen och dina husdjur på ett praktiskt sätt med denna IP-kamera.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jouko K.
  Jouko K. (2016-11-16)
 • Produktfoto av Jouko K.
  Jouko K. (2016-11-16)
 • Produktfoto av Timo R.
  Timo R. (2016-10-10)
 • Produktfoto av Timo R.
  Timo R. (2016-10-10)

Våra kunders produktvideor

5/5 Kamera on helppo asentaa. Ohjelmisto helppo asentaa. Erinomainen kuvan laatu. Hyvät tallennusvaihtoehdot. Ainoa miinuspuoli ainakin meillä on hitaus, joka luultavasti johtuu verkosta. Erittäin tyytyväinen.
Jaakko K. - Anjalankoski, Finland - ()
5/5 Vihdoinkin kamera joka asettuu koti-yrittäjän käyttöön. Asennus vie muutaman minuutin kun sen oivaltaa. iPhonelta äänisignaalilla setuppi, loistava wifi joka poimii yhteyden peltivajan seinustallakin 60 metristä. Mokkulalla ikkunan läpi liikennöinti verkkoon sujuu- kun osasin vihdoin tuon NÄKÖYHTEYSajatuksen lukea. Ongelma oli yhteyden POIKKI kulkeva ILMASSA oleva SÄHKÖLINJA joka meinasi sotkea hommia. Kannattaa katsella ensin mitä hankaluuksia ITSE aiheuttaa. Toinen ongelma ikkunan läpi liikennöidessä on LÄMPÖIKKUNOIDEN ruutujen välissä oleva metallineliö joka on uskomaton signaalirosvo. Kannattaa siis ennen asennusta jo etsiä HEIKOT KOHDAT eikä noitua laitteita alimpaan helvettiin.

Kamera on YLLÄTTÄVÄN herkkä liiketunnistimelta ja ottaa tarkimmalla asetuksella puolentoista kilometrin päästä auton kokoiset liikkujat.

Paras täydennys pitkiin aikoihin GPS-pohjaiseen hälytyssysteemiin jolla varmista mahdolliset verkon alasmenot. Mokkula toimii hyvin 3G-tasossakin. Etäohjaus on myös hyvä varsinkin kun tekee kameran ennakkosuuntaukset kunnolla.
Jouko K. - Kuopio, Finland - ()
3/5 Mökillä menee ihan jees ! Hinta/laatusuhde kohillaan. Ainoana miinuksena toi erillinen fi-wi. Kuva yllättävän hyvä ja yölläkin näkee. Jos tämä ei riitä loppu on pelkkää Ä kirjainta...
Mika K. - Salo, Finland - ()
5/5 Omalla työpaikalla valvontaan. Erittäin hyvä laatuinen kuva myös pimellä.Tuote on ollut erinomainen ja hinta kohtalainen.Tähän astiset kokemukset ovat olleet posiitiiviset.Suosittelisin kyseistä tuotetta jos tarvii nähdä myös pimeällä mitä tapahtuu.Vastasi odotuksiin enemmän kuin uskoin enemmän kuin uskalsin odottaa.
Jouni M. - Kemi, Finland - ()
4/5 Hankin videokameran tietääkseni, mitä koira tekee ollessaan yksin kotona. Bonuksena mahdollisuus käyttää sitä muutenkin kotivahtina.

Ohjelma olin ladannut valmiiksi kännykkään ja tabletille. Yhteys syntyi suht kivuttomasti ja toimii niin Applen laitteilla kuin Windows phonellakin.Laitteen sijoitus vaati hiukan kokeiluja ja parhaaksi osoittautui ylösalaisin asennus, koska liikevaraa ylöspäin on selvästi enemmän kuin alaspäin. Sivusuuntaan liikerataa on enemmän kuin tarpeeksi eli lähes 360 astetta. Asennusteline on heppoisen muovinen, mutta toistaiseksi kestänyt muutaman kolhunkin.

Ohjausvaste on hidas - kätevintä onkin määritellä kaikki viisi muistipaikkaa valmiiksi ja siirtyä niiden välillä vain napin painalluksella.

Ääntä laite välittää viiveellä ja varsin rajallisesti. koiran haukkumisen kyllä "näkee" ilman sitäkin ja oma puhuminen laitteen kautta aiheutti vain hämmennystä.

Kuvanlaatu riittävä ja päivänvalossa värintoistokin ok. Keinovalossa värit haalistuvat merkittävästi ja pimeässä IR-valossa tietysti vain mustavalkoisen sävyjä.
Timo R. - Järvenpää, Finland - ()
5/5 Erittäin positiivinen kokemus jäänyt kamerasta, erittäin hyvä kuvanlaatu yms. Itse käytän koiran valvomiseen kotona, voi käskeä koiran pois sohvalta! Hölmöltähän koira näytti kun sille sieltä kameran kautta huuteli, mutta hyvin totteli. Hyvä kuuluvuus(4g) pitää olla kännykässä jos meinaa saada ohjattua kameraa, tai saa ohjattua, mutta kuva laahaa kauan jäljessä ja välillä pitää poistua sovelluksesta, jotta rupeaa taas futaamaan. Ainut pikku miinus tulee kun kamera ottaa esim. liiketunnistimella kuvaa, niin välillä kellonaika voi olla ihan mitä vaan.
Ville . - Vantaa, Finland - ()

Starcam HD WiFi -övervakningskamera

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

Skydda ditt hem, din stuga eller ditt kontor från objudna gäster, eller titta till barnen och dina husdjur på ett praktiskt sätt med denna IP-kamera.

Generellt brukar installation av övervakning generera huvudvärk, men denna enhet är plug & play och installationen går på någon minut. Anslut bara telefonen till önskat trådlöst nätverk och öppna Eye4 -appen. Appen skickar signaler till kameran via ljudfrekvenser, och därefter är kameran kopplad till nätverket samt också till din telefon. Enkelt!

Naturligtvis behöver du inte vara inom nätverket för att få bild, utan så länge både du samt kameran har nätförbindelse så kan du också övervaka via telefonen.

Du kan visa kamerabilder via telefonprogrammet var som helst. Du kan också rotera kamerans motor 360 grader via telefonen.

Kameran är också utrustad med rörelsedetektor, nattseende, mikrofon samt högtalare, så du kan alltid övervaka, och alltid både höra och tala med personen framför kameran.

Via appen har du tillgång till Eye4 Smart Cloud som möjliggör att lagra kamerabilderna i molnet, där de är lättillgängliga för dig i efterhand.


Specifikationer:

 • Plug-and-play-installation
 • Upplösning: 720p (24fps) VGA (30 fps), QVGA (30fps), 1280 × 720px
 • JPEG Bildinsamling
 • Sensor: HD, 720p, 1.0MP CMOS färgsensor
 • Video-codec: H.264, M-JPEG
 • Minneskortplats : Micro SD (upp till 32 GB).
 • Ethernet: RJ45 10/100 MB
 • IR-mörkerseende: 10m
 • 360 graders manövrerbarhet
 • Wifi: 802.11 b/g/n
 • Operativsystem:
  • Android 4.0.3 eller senare
  • iOS 7.0 eller senare
  • Windows 7 eller senare
 • Mått: 145 x 110 x 125 mm

Medföljer:

 • 1 x Starcam
 • 1 x Strömkabel
 • 1 x RJ45 Ethernet-kabel
 • 1 x Väggfäste
 • 1 x Engelsk manual

Garanti:

1 år

Du hinner ännu, kampanjpris i:

dagar timmar minuter s.
Partner pris 408 SEK + moms
Norm. 544
eller 46SEK /månad
Antal
Valfri tilläggsutrustning:
- Produkten finns i lager!
- Nästa inkommande leverans om dagar h h i min 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)

Liknande produkter