3,5 tums USB 2.0 låda
Se e-Ville mest populära hårddiskar och inhägnader. Finland fick de lägsta priserna!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Juuso P.
  Juuso P. (2015-10-22)
 • Produktfoto av Juuso P.
  Juuso P. (2015-10-22)
 • Produktfoto av Harri N.
  Harri N. (2014-03-24)

4/5 Ostin tuotteen ottaakseni aseman uusio käyttöön.

Tuotteen toimitusaika oli lyhyt ja tuote vastasi mielikuvaani tilatusta tuotteesta. Yksinkertainen kasata ja helppo ottaa käyttöön.
- Mikkeli, Finland - ()
4/5 Vähän "muovisen" oloinen , mutta muoviahan se onkin :) , toimii niinkuin pitääkin . Ei pöllömpi vekotin , täysin kasaan en ole vielä laittanut kun testasin vanhoja hyllystä löytyneitä kovalevyjä .
- Päntäne, Finland - ()
3/5 Tänään tuli ja oli mitä odotinkin. Sai vanhat kovalevyt tarkistettua. Ja otettua yhden käyttöön, mitä käytän varmuuskopiointiin. Kotelo kyllä aivan tyylikäs, vaikka tarkkana saa olla kun asentaa päädyt paikalleen, ettei riko kiinnityksiä. Sopii tarkoituksiini ja näin vähällä kokemuksella, hinta/laatu kohdallaa.
- Vaasa, Finland - ()
5/5 Kätevä , edullinen ja näppärä ratkaisu käytöstä poistetun tietokoneen tiedostojen pelastamiseen. Tiedostot löytyy, mutta vain ne aukeavat joita vastaavat ohjelmat ovat käytössä uudessa koneessa. Täkeimmät tiedostot ovat hoituneet. Laitteesta saa varmaan ihan hyvän lisätallennustilan, kunhan siivoaa vanhan koneen ohjelmat ja muun tarpeettoman pois.
- Kerava, Finland - ()
5/5 hinta ja laatu kohtavaat tässä tuotteessa, varustettu vanhemmalla kovalevy liittimellä IDE/ATA, Eikä uudemmalla e-sata/SATA liittimellä mikä on usein nykyisissä kovalevyissä. Suosittelut.
- Kemijärvi, Finland - ()
3/5 Muuten hyvä, mutta verkkojohdon tökkeli oli väärän mallinen, ei sovi Suomen seinään. Eikä kyllä toinenkaan pää itse laitteeseen. Asiakaspalvelu toimi kyllä kiitettävästi, vastaus reklamaatioon tuli välittömästi ja uusi piuha on matkalla. Sattuuhan sitä.

Kotelon avaamisessa oli vähän puuhaa, pelkäsin rikkovani heppoisen oloiset kuoret. En rikkonut. Sisällä USB-piuha eikä paljon muuta. Vanhat IDE-levyt saa nyt näppärästi kopioitua ja kamat talteen. Jos on vanhoja koneita nurkissa ja niissä jotain mielenkiintoista sisällä niin tästä sitten.
- Helsinki, Finland - ()

3,5 tums USB 2.0 låda

★★★★★
★★★★★
19 Produktomdömen

 • 12 mån garanti
 • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Detta är den nyaste 3,5 tum USB 2.0 låda med solid tunn aluminium design. Kompatibel med både PC och MAC.
 
 
Specifikation:
 
  • 2,0 Anslutningen är 40 gånger snabbare än USB 1.1.
  • Skruv-fri lösning. 
  • On / Off strömbrytaren. 
  • Plug and Play. 
  • 100% aluminium. 
  • Kompatibilitet: Windows 98, 98SE, ME, 2000, XP, Mac OS 8.6 eller nyare. 

 

Garanti:

Produkten har ett års garanti.Garanti:

1 år