Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Handsfree-hörlurar
Här hittar du e-Villes hörlurar och högtalare! Se våra mest populära tillbaka ofta! Bekvämt och billigt utrustning till det lägsta priset e-handel e-Ville! Välkommen!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2015-02-18)
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2015-02-18)

4/5 Toiminut hyvin. Akku kestää sopivasti parit punttisali treenit. Tuntunut mukavalta pitää kun on sopivan kevyt härveli. Äänen laatu ei paras mahdollinen mutta odotuksiin nähden hyvä.
- Porvoo, Finland - ()
5/5 Nämä kuulokkeet ovat olleet suuri yllätys. Toimivat erinomaisesti vielä vuosien jälkeenkin. Vieläkin toimii monta tuntia yhdellä latauksella
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Pelkkä lelu. Virtanappi otti kosketushäiriön alle viikossa, enkä saa tätä enää käyntiin kun on kuoret päällä. Piirilevyltä saa mutta aika jännältä näyttää, se nappi on tainnut painua liiän syvälle tms. että toi kuoren nappi saisi sen osumaan. Surkea rakenne siis. Mikkiä en edes ehtinyt testaamaan.
- Kerava, Finland - ()
5/5 Oikein toimivat ja kevyet kuulokkeet, hinta/laatusuhde kohdillaan. Erinomaiset taskussa kuljetettavaksi koska taittuva pieneen tilaan.
- Koli, Finland - ()
1/5 ei saanu pelaamaan missään puhelimessa vaikka kuin yritti
- Oulu, Finland - ()
5/5 Näitä kuulokkeita ei voi kuin kehua. Pysyvät päässä tosi hyvin ja ovatkin olleet mukana useimmila lenkeillä. Kestäävät pakkasta tosi hyvin. -30 asteessa toimivat yhtä hyvin kuin lämpimässäkin. Eipä tarvitse kovinkaan usein ladata eli akunkesto on myöskin hyvä. Äänenlaatu on erinomaista niin musiikin kuuntelussa kuin myös puheluissa. Mikrofonikin toimii loistavasti, koska puhekumppani kuule hyvin puheen. Loisto-ostos! :)
- Pudasjärvi, Finland - ()

Handsfree-hörlurar

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Ett trådlöst Bluetooth stereo headset med taltid upp till 7 timmar (standby-tid på 6 dagar). Dessa sportiga hörlurar kräver inte separata batterier. Lämpliga för alla som vill att deras liv ska vara enklare och trådlöst. 
 
Specifikation:

  • Stödjer: MP3/WMA/WAV
  • Frekvens: 20Hz ~ 20kHz
  • USB-kontakt och laddare medföljer

 

Garanti:
 
Produkten har sex månaders garanti. 


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: