Hund-tränar "pinne"
Ficklampa storlek och ljus ultraäänella fungerande anordning kan användas för att träna hundar och aggressiva hundar utvisning.

4/5 Tilasin tuotteen kaverilleni. On kuulema ollut ihan hyvä ja toimiva. Muuta en voi oikein kirjottaa kun ei ole omakohtaisia kokemuksia tuotteesta.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 hyvälaatuinen koulutustutka. toimivakätevä käyttää.
- Istunmäki, Finland - ()
3/5 Kissat kyllä huomasi mutta sakemanni 5kk ei tajunnut mitään, kokeilen tässä myöhemmin uudelleen. hyvä valo ainakin . ehkä sais olla paremmin roiskesuojattu.
- Hanko, Finland - ()
Joskus on kiva katsella ja jakaa kokemus muiden kanssa otetuista videoista. Samsung toimii Samsungin kanssa hyvin. Ei hinnalla pilattu. Siksi haluan tämän tuotteen. Myyjä ilmoitti tiotteen saapineeksi postiin ja antoi 3 päivää aikaa antaa arvostelu ja ansaita lahjakortti. Kyselin tänään postista. eikä tuotetta ollut vielä tullut. Siksi en voinut ottaa siitä kuvaa enkä videota, josta olisin saanut lisää bonusta. Ilkikurisen koiran omistajana olen pettynyt.
- Espoo, Finland - ()
1/5 Tämä on turha tuote, kun toi ultraäänellä varustettu koiran karkoitus ei toimi. En suosittele kenellekään tätä. Jos tulee tarvetta hankkia koiran karkoitin sen ostaa muualta.
- Outokumpu, Finland - ()
3/5 En tiedä kuuluisiko tästä tulla ääni jota ihmiskorva ei vaan kuule mutta meillä ei kyllä ääntä kuule koirakaan =D Eli ainakaan oma koira ei reagoi meillä tähän millään tapaa, taskulamppuna kyllä toimii ja taskussa kulkee lenkillä mukana niin näkee pimeässäkin kerätä tarpeet ojanreunustoilta..
- Kokkola, Finland - ()

Hund-tränar "pinne"

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Perfekt redskap för att träna din hund.  En ficklampa som även använda som en visselpipa med ultraljud frekvener som det mänskliga örat inte kan höra. Tre typer av kontroller för utbildning av din hund. Med hjälp av ultraljud och blinkande ljus kan du effektivt och säkert uppfostra din hund. Kan även användas endast som ficklampa. 

 

Garanti:
Produkten har tre månaders garanti.

 


Garanti:

3 månader