Träningshalsband för hundar
Tryggt och säkert hundträningshalsband. Träna din hund på distans genom att styra den med vibrationer och ljud från halsbandet.

4/5 Erittäin hyvä tuote. Vuoden kokemus, toiminut odotetunlaisesti, jopa yli. Tilattiin toinen vanhemmille, toiminut myös siellä.

Tämän avulla toisille koirille rähinä ja muut huonot tavat saatu kitkettyä pois. Alussa jos ei totellut: kielto, tärinä ja tarvittaessa sähkö. Tätä tarvittiin muutama kerta jonka jälkeen koira oppi tietämään kiellon ja tärinän merkityksen. Nykyisellään tarvii todella harvoin edes tärinää, pelkkä kielto riittää.

Kaukosäätimen virtakytkin toimii välillä epämääräisesti, vaatii edestakaisin liikuttelua jotta saa virrat päälle, olisko kulunut tai likaa?

Paristot voi jättää pantaan, menee lepotilaan jos on irti koiran kaulasta ja riittävän kauan aikaa paikoillaan. Lähtee päälle heilauttamalla tai ravistamalla ja painamalla kaukosäätimen tärinänappia.
- Kemi, Finland - ()
4/5 koiran tottelevaisuus koulutukseen.Hyvä tuote käyttöön. tuote vastasi odotuksiani hyvin.2 toiminen panta on hyvä koska siinä on myös värinä toiminta jolla voi ensin kokeilla koulutus vaiheessa jollei se tehoa niin sähkö kyllä sitten tehoaa.
- Merikarvia, Finland - ()
2/5 dålig kvalitet fungerar i bland
- Åsbro, Sweden - ()
3/5 Funkar bra till ändamålet
- Orsa, Sweden - ()
Kul sak att skoja med kompisar funkar
- Orsa, Sweden - ()
2/5 Ei hyvä kun ei toimi lainkaan,lähetin tuotteen takaisin sinne huoltoon ,mitään ei ole kuulunut eikä näkynyt.Haluan mieluimmin hyvityksenä mahdollisesta seuraavasta ostosta.Aikaisempi vastaava kesti noin 1/2 vuotta ,ihan kätevä jos toimii.
- Tynkä, Finland - ()

Träningshalsband för hundar

★★★★★
★★★★★
42 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Tryggt och säkert hundträningshalsband. Träna din hund på distans genom att styra den med vibrationer och ljud från halsbandet. Vibrations- och visselfunktion, effektivt och tryggt. Fungerar på 275 m avstånd.


Specifikationer:

  • Halsbandet ca. 23-48 cm, reglerbart
  • Vattentätt
  • Fungerar på upp till 275m avstånd
  • Fjärrkontrollens storlek: 12 x 4 x 2 cm
  • Apparatens storlek: 3 x 5 x 3 cm,
  • Vikt 100 g
  • Fyra lägen: stark och svag vibration samt två olika ljudkommandon
  • Medföljer i paketet gör även bruksansvisning (eng)

Garanti:

3 månader