Handräknare
Klassisk manuell handräknare För att enkelt räkna exempelvis personer, fåglar, vilt, eller annat. Perfekt för exempelvis säkerhetspersonal och viltforskare.

5/5 Tiesin jo kun tilasin sen että piti laskea yli 500 kpl osat ja monta kertaa auttaa kun voi laskea osat. Ja on helppo tarkastaa osia. Keran olitiin matkassa oli kilpaulu kuka voittaan tarkkaa yhden merkin ja taskussa oli laskuri arvaa kuka voitti!
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Kaikkea ne Kiinalaiset keksii,naputeltava laskin laite jolla on hyvä laskea vaikka lampaita,tai lampaiden puuttumisen.Jollekin erittäin tärkeä laite,en lähtisi itse tälläistä värkkäämmään,on näet niin halpa peli.Toivottavasti kestää jatkossa ja mieli on tyytyväinen hyvään ostokseen.Huonompiakin keksintöjä on maailmalla vastaan tullut.
- Sotkamo, Finland - ()
5/5 Todella yksinkertainen käsilaskuri, joka tekee juuri sen mihin on tehtykkin. Mekaniikaltaan käsilaskuri toimii moitteettomasti, mutta pientä valittamista löytyy myös tästäkin. Kun käsilaskurin nappia painaa, kuuluu välillä hankaava ääni joka aiheuttaa pientä pelkoa laskurin toiminnan kannalta. Ääni on tähän asti jäänyt kyllä vain ääneksi, joten voin suositella tuotetta jos tarvitsee käsilaskuria.
- Tuusula, Finland - ()
3/5 Käsilaskuri on arvokkaan oloinen. Huoliteltu työnjälki. Sopii tarkoitukseensa kuin nenä päähän. Hinta on hieman korkea. 5€ olisi sopiva hinta. Löysin samanlaisen paikallisesta kaupasta halvemmalla.

Mutta koska tilasin täältä, yleisarvosana on positiivinen.
- Viiala, Finland - ()

Handräknare

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Klassisk manuell handräknare För att enkelt räkna exempelvis personer, fåglar, vilt, eller annat. Perfekt för exempelvis säkerhetspersonal och viltforskare. 

 


Specifikationer:

  • Siffror: 4st, räknar upp till 9999 
  • Storlek: 4,5 x 4,6 x 3 cm
  • Vikt: 55 g

Medföljer:

  • 1 x Handräknare