10" skärmskydd
Skyddande lager 10 "Tablet PC. Skyddar effektivt skärmen från repor. Denna produkt kan du hålla dina tabletter som nya längre.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jarkko L.
  Jarkko L. (2016-06-07)
 • Produktfoto av Jarkko L.
  Jarkko L. (2016-06-07)
 • Produktfoto av Pavel N.
  Pavel N. (2013-01-04)

Våra kunders produktvideor

5/5 Kai se olisi ollut erittäin hyvä tuote Mutta en saanut sitä koskaan kun hävisi tulomatkalla . Asia on hyvitetty muista ostoksista jote se asia on kunnossa.
- Eno, Finland - ()
5/5 Vaikuttaa siltä mitä tilasin. Tilasin vara kalvoksi tablettiin, joten en vielä ole asentanut paikalleen/ottanut käyttöön. Mukana tuli asian mukaiset/tarvittavat asennustarvikkeet.
- Savonlinna, Finland - ()
3/5 Tilasin 10" ja sain 7". Noin halpistuotteessa en jaksanut nähdä vaivaa, vaan länttäsin keskelle ruutua odotellessa muualta tilattua mallikohtaista suojaa. Posti oli kalvoon jo saanut taittuman, joka näkyi asennuksen jälkeenkin.
- Hyvinkää, Finland - ()
4/5 Ajoi asiansa vallan mainiosti ja on toiminnassa vieläkin, hyvä ostos. Hinta laatusuhde hyvä mielestäni. suosittelen. Tietysti asennusta varten voisi olla jokin työkalu myös mukana.
- Vääksy, Finland - ()
4/5 Edullinen. Leikkaaminen sopivaan kokoon aiheuttaa vähän vaivaa. Muuten hyvä tuote
- Kuopio, Finland - ()
3/5 Ihan ok tuote, ei ihan helppo asentaa
- Helsinki, Finland - ()

10" skärmskydd

★★★★★
★★★★★
19 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Allmänt:

Skyddande lager 10 "Tablet PC. Skyddar effektivt skärmen från repor. Denna produkt kan hålla dina surfplattor som nya längre.

 

Tekniska specifikationer:

 • Mått: 231 x 139 mm