10" skärmskydd
Skyddande lager 10 "Tablet PC. Skyddar effektivt skärmen från repor. Denna produkt kan du hålla dina tabletter som nya längre.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jarkko L.
  Jarkko L. (2016-06-07)
 • Produktfoto av Jarkko L.
  Jarkko L. (2016-06-07)
 • Produktfoto av Pavel N.
  Pavel N. (2013-01-04)

Våra kunders produktvideor

5/5 Asetin suojakalvon Lenovo tablettini näyttöön ja se on toiminut moitteettomasti, tosin asentaminen itsessään oli melko haastavaa lähinnä ilmakuplien pois saamisen vuoksi.

Hinta edullinen ja kalvo osoittautunut yllättävän kestäväksi. Vielä ei pahempia naarmuja havaittavissa eikä kulumaa. Suosittelen.
- Pieksämäki, Finland - ()
4/5 Hyvä kalvo toimii. Saa hyvin leikattua vaikka puhelimeen tai johonkin muuhun laitteeseen. Itse käytin yhden palan tablettiin ja toisen leikellyt puhelimeen
- Hattula, Finland - ()
2/5 Ostin tämän kalvon ajatuksella leikellä 7" tabletin näyttöä suojaamaan, mutta ei tullut kalua eikä kalvoa Huaweille. Hinta on halpa, se myönnetään, mutta voisi yhtähyvin olla ilmainen, kun ei tällä tee mitään! Roskiin meni tämäkin. En suosittele.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Kai se olisi ollut erittäin hyvä tuote Mutta en saanut sitä koskaan kun hävisi tulomatkalla . Asia on hyvitetty muista ostoksista jote se asia on kunnossa.
- Eno, Finland - ()
3/5 Tilasin 10" ja sain 7". Noin halpistuotteessa en jaksanut nähdä vaivaa, vaan länttäsin keskelle ruutua odotellessa muualta tilattua mallikohtaista suojaa. Posti oli kalvoon jo saanut taittuman, joka näkyi asennuksen jälkeenkin.
- Hyvinkää, Finland - ()
5/5 Vaikuttaa siltä mitä tilasin. Tilasin vara kalvoksi tablettiin, joten en vielä ole asentanut paikalleen/ottanut käyttöön. Mukana tuli asian mukaiset/tarvittavat asennustarvikkeet.
- Savonlinna, Finland - ()

10" skärmskydd

★★★★★
★★★★★
22 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Allmänt:

Skyddande lager 10 "Tablet PC. Skyddar effektivt skärmen från repor. Denna produkt kan hålla dina surfplattor som nya längre.

 

Tekniska specifikationer:

 • Mått: 231 x 139 mm

Produkter du kanske är intresserade av: