Freeknight hopfällbar vattentålig 35l ryggsäck
Perfekt att ha med som shoppingbag exempelvis på storstadssemestern, när du inte vill springa runt med en tom ryggsäck i början av dagen, men senare behöver så mycket plats som möjligt för alla fynd du hittat.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Ari S.
  Ari S. (2016-06-30)
 • Produktfoto av Ville H.
  Ville H. (2015-08-23)
 • Produktfoto av Ville H.
  Ville H. (2015-08-23)
 • Produktfoto av Ville H.
  Ville H. (2015-08-23)

4/5 en oo vielä päässy kunnolla testaamaan vaan vaikuttaa ihan asialliselta repulta. osasin purkaa ja pakata. eikä tuo kalliskaan ollu. toimituski oli ihan nopee jä näppärä kun tuli ihan laatikkoon asti paketti.
Ari S. - Sotkamo, Finland - ()
4/5 Reppu on aika iso kokoon taitettavaksi. Väri (vihreä) on oikein nätti. Kangas voisi olla pehmeämpi. Nyt se pitää turhia “ääniä”. Hinta/laatu OK, mutta ei edullinen. On toiminut hyvin kaupungissa ja retkeillen. Jos laittaa paljon tavaraa, niin se alkaa valua pohjalle. Hyvä on kuitenkin kahden pullon taskut ja olkahihnat.
Kari S. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Tälläista reppua olen hakenut vanhan repun tilalle, ylittti kyllä kaikki odotukset, ei ollut hinnalla pilattu, tilavan tuntuinen reppu ja monikäyttöinen, hyvä ettei isossa taskussa ole vetoketjua vaan narusulkija itsellä mennyt monesta repusta vetoketju rikki isostataskusta suosittelen.

Miinus siitä kun pakattunu ei ole vyölenkille paikkaa ainoastaan semmoinen remmi joka vyölle sidottaessa heiluu turhaa ja roikkuu alhaalla keskempänä voisi olla toinen vyötä varten.
Ville L. - Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Tuote ylittänyt kyllä kaikki odotukset, ollut kovassa käytössä ja saumat kestäneet ilman ongelmia mitä aluksi epäilin koska kyseessä on niin halpa reppu. Reppu yllättävän tilava ja monikäyttöinen, vetoketjuja löytyy sieltä täältä. Päätilan sulkija narusulkimella , osoittautunut luotettavaksi ja nopeammaksi kuin vetoketju. Ei voi kuin suositella.
Teemu . - Mäntsälä, Finland - ()
4/5 En vielä ole ehtinyt testaamaan reppua matkan päällä, mutta kotona testatessa tuntuu olevan muihin vastaaviin tuotteiisin verrattuna hyvä ostos. Reppu menee pieneen tilaan ja vielä litteäksi, joten kuljettaminen esim. matkalaukussa on vaivatonta. Hihnat repussa tuntuvat hyviltä olkapäillä. Parannettavaa olisi repun sisäpuolella, jossa on nyt vain yksi heiveröinen välikangas + pieni vetoketjutasku. Voisi olla enemmän eroteltavia osioita, jotta tavarat pysyisi paremmin kasassa.
Jari P. - Espoo, Finland - ()
4/5 Alakoululaisella ollut 1,5 kuukautta koulureppuna. Kovasti on tykännyt. Reppu on tyhjänä todella kevyt, mutta tuntuu silti kestävän enemmänkin painoa. Olka- ja rintaremmit ovat suht kapeita, mutta eivät ihan naruja. Muoviset klipsit ovat toistaiseksi pitäneet ja kestäneet. Pidemmälle vaellukselle en näin rungotonta kapsäkkiä ottaisi, mutta päiväreppuna mainio.
Jaakko M. - Joensuu, Finland - ()

Freeknight hopfällbar vattentålig 35l ryggsäck

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Hopfällbar och vattenavvisande 35 liters ryggsäck med många olika funktioner. Riktigt prisvärd och innovativ väska som löser många problem. Hopvikt är ryggsäcken inte större än en portmonnä, men fullt utvikt rymmer den nästan hur mycket som helst!

Båda båda sidorna om väskan finns praktiska nätfickor och inuti ryggsäcken hittar du en flexibel laptopficka som klarar upp till 17-tums bärbara datorer. Selarna känns bekväma runt axlarna och har ordentliga sömmar för att klara påfrestningarna. Väskan är tillverkad av nylon av högsta kvalitet, och den är vattentät, väldigt lätt och tålig.

Perfekt att ha med som shoppingbag exempelvis på storstadssemestern, när du inte vill springa runt med en tom ryggsäck i början av dagen, men senare behöver så mycket plats som möjligt för alla fynd du hittat.


Specifikationer:

 • Material: Nylon
 • Kapacitet: 35L
 • Mått utfälld: 29 x 20 x 43 cm
 • Vikt: 220 g

Garanti:

6 månader

199 SEK Info om moms
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter