Zomei GND filter 77mm
Zomei GND filter 77mm

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Raine A.
    Raine A. (2015-07-28)

4/5 Tuli vasta tänään, en ehi aivan heti kuvailee, muita reissukiireitä, valitettavasi ovat venyneet jaa maksoin ilmeisesti siittä tilaamastani otsalampusta ja patteriakustaa tulllinki, muttei oon näkynyt vaikka tulli on rahat saanut. Mielestän tämä kiinan ostot siittä tympeitä koska saattaa viipyä niin kauan ettei enään muista mitä oon tilannu. Tulevaisuudessa ostan vain niitä suomi tuotteita.
- Vihanti, Finland - ()
5/5 No tulipas tilattua Zomei GND 77mm Suotimia 2kpl. (Blue ja Grey). No ei yhtään paha, ei ollenkaan ! Monet sanoo että ei halvalla saa ikinä hyvää, no minä olen toista mieltä, kyllä halvalla saa hyvääkin... Hieman ehkä saisi tuo sininen olla sinisempi, ns. aavistuksen verran lisää ! Taivaan tai veden pinnan saa ainakin sinisemmäksi kuin miltä se näyttää, että aina parempaan päin nämä suotimet vie kuvan !!!!!!
- Pietarsaari, Finland - ()

Zomei GND filter 77mm

★★★★★
★★★★★
2 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

GND-filter för 77mm objektiv.
Färgade filter är idealiska för exempelvis landskapsfotografering, när du vill lyfta fram färgerna i huvudobjektet, och tona ner färgerna från himlen, och på så sätt skapa en bättre balans på bilden.

Säljes styckevis, välj färg före du lägger produkten i köpkorgen.