Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Japansk LED-klocka
Snygg J-Pop-egenskaps LED-klocka.

4/5 Kellossa oli patterit purkautuneet. Vaihdoin uusiin pikku meisselillä. Ruuvin kierteet korkkaavat helposti, joten ei vesitiivis. Näyttää ajan napista ja sammuu automaattisesti. Pimeässä valaisee koko huoneen, joten herättää kirkkaudellaan yöllä.
- Kemi, Finland - ()
4/5 Hinta/laatu kunnossa. Kiva kädessä, ei paina mitään. Ihan riittävä pelkkään ajan katsomiseen. Patteri tuntuu kestävän, tosin mulla ei ihan joka päivä ole käytössä. Plussa myös siitä, että ei näytä ihan lelulta. Jotkut näistä halpiksista on kuin lasten kelloja.
- Hki, Finland - ()
2/5 Kellosta olivat paristot loppuneet tullessaan. Metsästin uudet, mutta en saanut enää takakantta kiinni. Jäi pidempi aikaiseksi projeksiksi hyllyyn. Muuten ihan kivan näköinen fashion-statement. -jh
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Kello oli liian pieni ranteeseeni, joten annoin sen äidilleni. Hän piti kovasti. Kello itsessään vastaa hintaansa täysin, eli kovin on heppoisen oloinen ja painoinen.
- Kouvola, Finland - ()
1/5 Arvosana 1 tähti koska en saanut mitään irti kellosta. Jouduin avaamaan 4 ruuvia kun etsin vikaa ja se kyllä näkyykin... Poika pettyi kun kello meni suoraan roskikseen, en viitsi ruveta edes palauttamaan mokomaa.
- Porvoo, Finland - ()
2/5 Kivannäköinen kello, mutta vähän liian kapea kaari. Ei mahdu ranteen ympärille normaalin kellon tavoin vaan pitää olla kellotaulu "sivussa". Toimii kuitenkin koristeena hyvin.
- Kuopio, Finland - ()

Japansk LED-klocka

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Snygg J-Pop-egenskaps LED-klocka. Blått genomskinligt armband, gummiband på handleden för gängning. Verkligen unik!
Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti. 

Garanti:

6 månader

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: