Diel LED joggingarmband
Diel LED joggingarmband

5/5 Suosittelen. Paristo kestää yllättävänkin kauan! Näkyy pimeällä hyvin! Helppo kiinnittää ja hinta-laatu-suhteeltaan oiva ostos! Kannatan! Itsellä käytössö lenkeillä, jolloin se on käsivarressa.
- Turku, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen lapselleni, jotta näkyy varmasti pimeällä. Valo on kirkas ja pysyy pienenkin lapsen käsivarressa näin talvella, kun on toppavaatteet.
- Kerava, Finland - ()
4/5 Lisää hyvin näkyvyyttä liikkuessa pimeällä aikaa. Kätevä esim. lenkkeillessä tai pyöräillessä. Näkyy kauas ja on autoilijan helppo huomata jo kaukaa. Helppo käyttää; laita reppuun, olkavarteen tai ranteeseen.
- Turku, Finland - ()
5/5 Lenkkikaveriksi ja yleiseen turvallisuuteen pimeällä kulkeville ehdoton väline. Tuotteen molemmissa sivuissa on ledit. Näkyy sekä eteen, että taakse ja sivulle mutta hieman heikommin. Ostin punaisella ja sinisellä ledillä. Punainen on selkeästi kirkkaampi kuin sininen. Suositan kuitenkin tuotetta kaikille, jotka liikkuu pimeässä. Patteri kestää hyvin ja saa helposti vaihdettua. Lisäksi pysyy hihassa loistavasti eikä tipu säädettävän koon ansiosta. Halpa henkivakuutus ja kyllä näkyy.
- Pori, Finland - ()

Diel LED joggingarmband

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

Detta armband har mycket kraftigt lysande LED-ljus, och armbandet går att använda för allt från jogging till cykling och all annan aktivitet som utföres i mörker. Fäst armbandet på armen, eller på benet. Produkten är säker för vatten och har justerbara elastiska band.


Specifikationer:

  • Strömförsörjning: CR2032 knappbatteri, utbytbart
  • Funktionslägen: 1 strömsparläge och strobe
  • Vattentålig
  • Batteritid: 72h (96h strobe)

Medföljer:

  • 1 x Armband
  • 1 x Batteri