Midjeväska för telefonen
Midjeväska för telefonen

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jouni K.
  Jouni K. (2016-09-16)
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2016-02-06)
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2016-02-06)

5/5 Loistava vyölaukku, varsinkin omassa tarkoituksessani se meni aivan erilaiseen käyttöön. Elektroniikka harrastajana rakentelin erittäin tehokkaan vyövalaisimen (200kpl ledejä) ja tämä laukku sopii tähän tarkoitukseen paremmin kuin mikään muu. Kuva puhukoot puolestaan, suosittelen :)
Jouni K. - Kajaani, Finland - ()
4/5 Hyvää laatua ja on kestänyt hyvin käytössä. Hintansa arvoinen. Tuote vastaa arvostelua ja on oikein mitoitettu. Kätevä vetoketjullinen tasku esim avaimen säilyttämiseen. Kestää kosteutta hyvin.
Johanna K. - Ylihärmä, Finland - ()
4/5 Kätevä käytössä. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Sopii hyvin 5" puhelimelle. Tuote vastadi hyvin kuvausta. Tähän hintaan parempi kuin muut vastaavat tuotteet.
Eero A. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Huippu hyvä vyölaukku älypuhelimelle ei tarvitse enää roikottaa puhelinta lenkkeilessä, pystyy käyttään puhelinta muovin läpi saa samalla kuunnella musaa kun siinä on johdolle kuuloke reikä ja kestää vesisateita ja roiskeita.
Ville L. - Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Vihdoinkin sain kunnon vyölaukun matkapuhelimelle! Kestää vettä ja on miellyttävän tuntoinen. Puhelinta pystyy todella hyvin käyttämään laukun läpi. Ja kuulokereiästä iso plussa! Kaikenkaikkiaan loisto-ostos!
Sebamax - Pudasjärvi, Finland - ()
5/5 Todella kätevä kotelo. Riittävän iso isollekin Lumialle. Väliseinä estää sen, ettei puhelin naarmuunnu jos toisella puolella on vaikka avaimet tai kolikoita. Puhelinta voi käyttää läpinäkyvän muovin läpi. Ja kuulokejohtoa varten on reikä.
Ronald L. - Helsinki, Finland - ()

Midjeväska för telefonen

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Superslimmad och vattentät midjeväska för din smartphone. Genomskinlig robust plast på framsidan gör att du har koll på telefonen. Plasten är också tryckkänslig vilket gör att du kan använda telefonen genom plasten. På sidan finns även ett vattentätt uttag för hörlurar. Förutom telefonen kan du ha med dig nycklar, pengar och exempelvis läkemedel, utan att du riskerar att få dem blöta i regnigt väder.
Remmen är justerbar och passar de flesta.
Välj storlek på väskan enligt telefonens skärmstorlek.


Specifikationer:

 • Material: Plast, nylon
 • Påsen storlek: 10 x 20 cm
 • Total längd: 80 cm

Medföljer:

 • 1 x Midjeväska

126 SEK Info om moms
Välj färg
Välj storlek
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter