Povit Träningsroller
Povit träningsroller är hälsosamt och effektivt för -mag, -rygg och arm muskler.Under konstant användning uppnår du utmärkt effekt på kroppen.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tero K.
  Tero K. (2015-10-31)
 • Produktfoto av Lajupeku
  Lajupeku (2015-08-14)

5/5 Käytän 3 kertaa viikossa ja polvillaan rullaten saa vatsan pohjalihakset vahvaksi kuten alaselän. Ihan turha salikortteja muita ihme laitteita maksaa. Täs on keskivartalolaite kaikille. Sitten kun alkaa menemään yli 180 kertaa tunnissa, niin luulisi olevan vatsa kunnossa. nm. kokemusta on.
- Tuusula, Finland - ()
4/5 Täysin toimiva peli. Vatsalihakset saa kipeäksi kuten kuuluukin. Kuminen melko voimakas haju tulee mukana ominaisuutena, joten löytyy helposti...
- Nilsiä, Finland - ()
3/5 Hyvä laite .aivan järjettömän raskas ja pallealihakset ja kylkilihakset saavat takulla kyytiä..................................................................................................................
- Savonlinna, Finland - ()
4/5 Hyvä apu kotitreeniin. Pyörä on tukeva ja pyörii sopivan sujuvasti. Kädensijat eivät nitku eivätkä natku. Huonona puolena melko voimakas liuottimen tms. haju mutta se toivottavasti haihtuu pakkauksen ulkopuolella pikaisesti.
- Klaukkala, Finland - ()
5/5 Hyvin toimii. Vaikuttaa hieman rimpulalta, mutta erinomaisesti rullailee. Mukavat kahvat ja halpa hinta, tuli suomivarastolta muutamassa päivässä!
- Espoo, Finland - ()
2/5 Kyseinen tuote haisee 95 bensan ja öljyn sekoitukselta. Ja hajuhan ei lähde pois fairillakaan. Testattu on. Ihan kestävä tuote tuo kyllä on, mutta ei tuota hajua kestä. Koko kämppä haisee ihan bensalle päivän jälkeen. Heitin roskiin ja kävin ostamassa lähikaupasta paremman 7 eurolla.
- Koski tl, Finland - ()

Povit Träningsroller

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Povit träningsroller är hälsosamt och effektivt för -mag, -rygg och arm muskler.Under konstant användning uppnår du utmärkt effekt på kroppen.

 


Specifikationer:

 • Material: Plast, stål, skum
 • Vikt: 529g
 • Storlek: 31.00cm x 18.00cm x 2.00cm

 

Medföljer:

 • 1 x Povit Träningsroller

 

Garanti:

6 månader