Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Digitalt stoppur
Stoppur som är lätt att använda, har LCD display och passar för sport och alla typer av timing.
 • Digitalt stoppur

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Ostaja
  Ostaja (2018-08-06)
 • Produktfoto av Ostaja
  Ostaja (2018-08-06)

4/5 Reilun kokoinen sekunttari ajanottoon. Minä ajattelin käyttää tätä työkeikoilla, kun käyn tekemässä pieniä kotiaputöitä. Joskus tulee istuttua välillä kahvilla tai pidettyä muuta taukoa, matka-ajat yms. Tällöin nämä tauot voi kätevästi jättää pois työajasta ajanottokellolla.
- Outokumpu, Finland - ()
4/5 Olipas nopea toimitus, 10 päivää tilauksesta, ihan yllätyin positiivisesti. Kello kävi tullessaan mutta aika-asetus piti tehdä, siispä käyttöohjeen kimppuun. Ohjeen kuvassa on kaksi painiketta merkitty kirjaimella "M" ja se vähän hämäsi. Enkä vieläkään tiedä että onko niissä sama toiminto (ja jos on niin miksi?). Pienellä treenillä sain paikallisajan sisään eikä sekuntikellon käyttämisessä ollut mitään erikoista, kalibroinnista en tiedä kun ei ole mihin vertaisi, siis onko samanmittaiset sekunnit kuin muissa vastaavissa. Asetusten logiikka on vähän turhan askeettisesti ohjeessa, siksi karsin käytettävyydestä tähtiä. Varmaan joskus paristo tyhjenee ja ilmeisesti takakannen 5 pientä ruuvia aukaisemalla pääsee näkemään millainen sähkönlähde siellä on? Hyvä ostos.
- Jyväskylä, Finland - ()
2/5 Tilaamani digitaalinen sekuntikello ei postista tultuaan ikinä käynnistynyt, vaikka vaihdoin uuden paritonkin. E-Villestä lähetetiinkin uusi sekuntikello viallisen tuotteen tilalle. Tämä ensimmäisen tuotteen korvaava sekuntikello ei lähtenyt edeltäjänsä tapaan myöskään käyntiin mutta tässä oli ihan näkyvissä selvä vika, sekuntikellon mukana tullut paristo oli hapettunut ja sekuntikellon takaosa oli valkoisessa pariston sisältä tulleessa jauheessa. En itse halunnut enää kolmatta sekuntikelloa. Aloin olla niin kyllästynyt koko sekuntikellon hankintaan, saimme kuitenkin asian sovittua hyvässä hengessä e-villen kanssa. Asiakaspalvelu oli ystävällistä. Tuote vaikutti ulospäin ihan laadukkaalta kellolta, ja kädessä tosi kevyeltä. Sekuntikellon hinta ei mielestäni ollut paha, jos se olisi toiminut.
- Saukkola, Finland - ()
3/5 Tuntuu hyvältä käteen ja ensivaikutelma hyvä ilman oheitakin ymmärtää käyttää oikein hyvin, yksinkertainen laite tähän mennessä toiminut moitteetta ehkä ääntä olisin kaivannut kun nollaa kelloon muuten ei moitittavaa.
- Karjaa, Finland - ()

Digitalt stoppur

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Andra populära produkter i kategorin
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 12 mån garanti
 • 30 dagars öppet köp

Stoppur som är lätt att använda, har LCD display och passar för sport och alla typer av timing. Har funktioner som: kronograf, varvtid, alarm, timer och tid.


Medföljer:

 • 1 x Stoppur
 • 1 x Bruksanvisning (Engelska)

Garanti:

1 års Europeisk garanti. Vårt servicecenter ligger i Finska Mäntsälä. För garanti och andra frågor, vänligen kontakta vårt svenska kundservice team!

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: