Digitalt stoppur
Stoppur som är lätt att använda, har LCD display och passar för sport och alla typer av timing.

4/5 Reilun kokoinen sekunttari ajanottoon. Minä ajattelin käyttää tätä työkeikoilla, kun käyn tekemässä pieniä kotiaputöitä. Joskus tulee istuttua välillä kahvilla tai pidettyä muuta taukoa, matka-ajat yms. Tällöin nämä tauot voi kätevästi jättää pois työajasta ajanottokellolla.
- Outokumpu, Finland - ()
4/5 Olipas nopea toimitus, 10 päivää tilauksesta, ihan yllätyin positiivisesti. Kello kävi tullessaan mutta aika-asetus piti tehdä, siispä käyttöohjeen kimppuun. Ohjeen kuvassa on kaksi painiketta merkitty kirjaimella "M" ja se vähän hämäsi. Enkä vieläkään tiedä että onko niissä sama toiminto (ja jos on niin miksi?). Pienellä treenillä sain paikallisajan sisään eikä sekuntikellon käyttämisessä ollut mitään erikoista, kalibroinnista en tiedä kun ei ole mihin vertaisi, siis onko samanmittaiset sekunnit kuin muissa vastaavissa. Asetusten logiikka on vähän turhan askeettisesti ohjeessa, siksi karsin käytettävyydestä tähtiä. Varmaan joskus paristo tyhjenee ja ilmeisesti takakannen 5 pientä ruuvia aukaisemalla pääsee näkemään millainen sähkönlähde siellä on? Hyvä ostos.
- Jyväskylä, Finland - ()
3/5 Tuntuu hyvältä käteen ja ensivaikutelma hyvä ilman oheitakin ymmärtää käyttää oikein hyvin, yksinkertainen laite tähän mennessä toiminut moitteetta ehkä ääntä olisin kaivannut kun nollaa kelloon muuten ei moitittavaa.
- Karjaa, Finland - ()

Digitalt stoppur

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Stoppur som är lätt att använda, har LCD display och passar för sport och alla typer av timing. Har funktioner som: kronograf, varvtid, alarm, timer och tid.


Medföljer:

  • 1 x Stoppur
  • 1 x Bruksanvisning (Engelska)

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: