Airsoft mask
Allmänt:I airsoft är skyddsutrustning extremt viktigt. Innan du köper ens ditt första vapen, gäller det att ha ordentliga skyddsutrustningar införskaffade.

5/5 Oikein mainio hankinta hintaansa nähden. Ajaa asiansa ja voi käyttää myös pilailumaskina vaikka jonkin hupun kanssa. En löydä huonoa sanottavaa eikä hintakaan tunnu olevan liian korkea.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Hyvä tuote ja helppo käyttää. Hinta/laatu on hyvä. Pojalle airsoft peleihinsuojaksi ostettu. Kannattaa ostaa aloittelialle. Näyttää olevan kestävä.
- Hämeenlinna, Finland - ()
5/5 On kokeiltu ja hyväksi todettu. Kiristyy ja istuu hyvin. Täytyy ostaa toinenkin !

Tuote on hyvälaatinen hintaan verrattuna joka on kyllä edullinen.
- Laihia, Finland - ()
4/5 Asiallisen tuntuinen maski. Ei ole vielä ollut käytössä, mutta ensikokeilulla tuntui ainakin miellyttävämmältä kasvoilla kuin aikaisemmin käytössä ollut Motonetin maski, josta jouduttiin kaulasuojus irrottamaan heti uutena, kun se ei soveltunut lasten kaulalle.
- Huissi, Finland - ()
4/5 Pojalla käytössä ja kovasti on tuosta pitänyt. Verkko kestänyt eikä huurru kuten pleksimalliset. Laadusta/kestävyydestä ei vielä tietoa, mutta 10+ tuntia nyt on ainakin hyvin pelittänyt.
- Akaa, Finland - ()
4/5 Tuote tuli hieman viallisena, mutta saatiin helposti korjattua, Helppo käyttää. Suojaa hyvi. Ei hankaloita näkemistä.
- Lempaala, Finland - ()

Airsoft mask

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Allmänt:
I airsoft är skyddsutrustning extremt viktigt. Innan du köper ens ditt första vapen, gäller det att ha ordentliga skyddsutrustningar införskaffade. Att skydda ansiktet är extra viktigt eftersom det finns en risk att du träffas i ansiktet, en onödig risk att ta! Denna Airsoft mask skyddar ditt ansikte och ögon genom en gummimask och ett stålnät.
 

Specifikationer:

  • Material: gummi, stålnät
  • Färg: svart, grön

Garanti:

1 månader

Produkter du kanske är intresserade av: