UV-skyddade simglasögon med optisk styrka
Dessa simglasögon förenklar ditt liv mycket om du gillar simning och dykning. Nu finns det ingen anledning att oroa sig för att kontaktlinserna trillar i plurret, eller att du får en jobbig ögoninflammation.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-14)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-14)

Våra kunders produktvideor

4/5 -8 on ollut hankala yleensäkään löytää uimalaseja. Oli oikein mukava löytää ne järkevään hintaan. Istuvuus vaikuttaa hyvältä ja laseilla häkee riittävän hyvin. Itse olen sen verran isopäinen (62), että säätövaraa päänympäryshihassa olisin kaivannut pari senttiä lisää. Riitti juuri ja juuri, kun otti kaikki löysät pois.
- Mikkeli, Finland - ()
4/5 Hintaansa nähden erittäin toimivat lasit etenkin ei-aktiiviharrastajalle, jolle kaiken ei tarvitse olla huippua. Hihnan säätövara on vähän liian lyhyt, ainakin minun58-kokoinen pääni kaipaisi vähän pidempää hihnaa.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Tällaiset uimalasit ovat olleet hankintalitalla jo pitempään. Hankinta on tyssännyt aina hintaan. Nyt tuli ostopäätöstä tehtyä edullisen hinnan vuoksi. Uimalasit vahvuuksilla auttavat lukemaan uimahallin ohjetauluja ja estämään noloja tilanteita, lisäksi voin uidessa seurata hallin kellosta aJan kulumista.
- Voikkaa, Finland - ()
5/5 Tuote oli helppo asetella sopivaksi paikoilleen. Vahvuudet toimivat ja näkyvyys koko tunnin uintiajan säilyi hyvänä. Hyvä hintalaatu suhde !

Suosittelen!!
- Lappeenranta, Finland - ()
5/5 Tilasin itselleni uimalasit vahvuuksilla, koska kaukonäköni ilman laseja on heikko. Nyt tämäkin asia on korjaantunut ja pääsen vihdoin uimaan niin, että näkee oikeasti, mitä ympärillä tapahtuu. Uimalasit ovat erittäin mukavat pitää eivätkä paina ollenkaan. Ainoa ihmetys tämän tuotteen osalta oli, että kuvasta poiketen, uimalasien linssin olivat täysin heijastavat (peilimäiset). Tuotekuva on siis hieman harhaanjohtava. Kokonaisuutena uimalasit vahvuuksilla ovat kuitenkin loistava hankinta!
- Pori, Finland - ()
3/5 Ostin tuotteen koska käytän silmälaseja. Olen likinäköinen ja ilman laseja en näe tarkasti uidessa. Uidessa ei voi käyttää tavallisia silmä laseja. Uimalasit tuntuvat istuvan hyvin kasvoihini. Suosittelen näin edullisija laseja. Myös kotelo on tukevan tuntuinen,ja tyylikäs.
- Kotka, Finland - ()

UV-skyddade simglasögon med optisk styrka

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Dessa simglasögon förenklar ditt liv mycket om du gillar simning och dykning. Nu finns det ingen anledning att oroa sig för att kontaktlinserna trillar i plurret, eller att du får en jobbig ögoninflammation. Glasögonen har optisk förstärkning, och gör att du kan lämna bort linserna helt och hållet. Passar bra att använda både i simhallar och i havet på grund av dess UV-skydd. De mjuka och flexibla silikonkanterna ger en perfekt passform, och gör att vatten ej tränger in.
Levereras med praktisk förvaringsask.


Specifikationer:

 • UV-resistenta linser med optisk förstärkning
 • Silikonkanter
 • Elastisk justerbar rem: 32cm
 • Utbytbart nässtycke

Medföljer:

 • 1 x Simglasögon
 • 1 x Förvaringsask
 • 2 x Nässtycken

Garanti:

3 månader