UV-skyddade simglasögon med optisk styrka
Dessa simglasögon förenklar ditt liv mycket om du gillar simning och dykning. Nu finns det ingen anledning att oroa sig för att kontaktlinserna trillar i plurret, eller att du får en jobbig ögoninflammation.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-14)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-14)

Våra kunders produktvideor

4/5 Lasit tulivat parissa viikossa, ja nyt näkee uidessakin jotain. Säätövaraa on juuri riittävästi että isopäisempikin voi käyttää, ilmane että liian kireältä tuntuu. Kirkkaat linssit, joiden läpi näkee hyvin. Tähän hintaan ei taatusti parempia ole.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Tuote vastaa mainosta ja on vastaava kuin monella muullakin kaupalla mutta halvempi. Toimitus voisi olla nopeampikin, nyt kesti noin kolme viikkooa. Valikolimaa on aika suppea näiden tuotteiden kohdalla - ei pelkästään tällä kaupalla.
- Nummela, Finland - ()
2/5 Tätä tuotetta varsinaisesti hain ja tilasin oheen sitten muutakin (30 euron rajan vuoksi). Tilasin lasit vahvuudella -6,5, mutta paketissa tuli lasit vahvuudella -6. Ilmoitin asiasta asiakaspalveluun pyysin ilmoittamaan toimittajalle ja kerroin, että näen sen verran, että pidän lasit, kun oli jo kesä ja uimakausi alkanut. Palautuksen jälkeen toiset 3 vk odottelua ei houkuttanut. Olen kokeillut kerran kuivalla maalla, en tiedä, miten pitävät vettä. Mutta vahvuus on varmaan merkinnän mukainen. Kotelo ok, samoin yleistuntuma, mutta lasien peiliheijastuksen vaihtaisin tummahkoon muoviin. Asiakaspalvelusta luvattiin tilata puolestani uudet nyt oikealla vahvuudella -6,5, uusi paketti tuli, mutta jälleen samalla vahvuudella eli -6. Kun kirjoitan tätä, asia on vielä kesken. Onko varastossa vahvuuksia vain -kutoseen saakka?
- Iittala, Finland - ()
5/5 Ostin silmälaseja käyttävälle lapselleni nämä uimalasit vahvuuksilla. Hän on ollut näihin erittäin tyytyväinen, nyt viimein uidessa näkee kunnolla. Hinta-laatu suhde vaikuttaa olevan kovalla tasolla.
- Järvenpää, Finland - ()
4/5 -8 on ollut hankala yleensäkään löytää uimalaseja. Oli oikein mukava löytää ne järkevään hintaan. Istuvuus vaikuttaa hyvältä ja laseilla häkee riittävän hyvin. Itse olen sen verran isopäinen (62), että säätövaraa päänympäryshihassa olisin kaivannut pari senttiä lisää. Riitti juuri ja juuri, kun otti kaikki löysät pois.
- Mikkeli, Finland - ()
4/5 Hintaansa nähden erittäin toimivat lasit etenkin ei-aktiiviharrastajalle, jolle kaiken ei tarvitse olla huippua. Hihnan säätövara on vähän liian lyhyt, ainakin minun58-kokoinen pääni kaipaisi vähän pidempää hihnaa.
- Vantaa, Finland - ()

UV-skyddade simglasögon med optisk styrka

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Dessa simglasögon förenklar ditt liv mycket om du gillar simning och dykning. Nu finns det ingen anledning att oroa sig för att kontaktlinserna trillar i plurret, eller att du får en jobbig ögoninflammation. Glasögonen har optisk förstärkning, och gör att du kan lämna bort linserna helt och hållet. Passar bra att använda både i simhallar och i havet på grund av dess UV-skydd. De mjuka och flexibla silikonkanterna ger en perfekt passform, och gör att vatten ej tränger in.
Levereras med praktisk förvaringsask.


Specifikationer:

 • UV-resistenta linser med optisk förstärkning
 • Silikonkanter
 • Elastisk justerbar rem: 32cm
 • Utbytbart nässtycke

Medföljer:

 • 1 x Simglasögon
 • 1 x Förvaringsask
 • 2 x Nässtycken

Garanti:

3 månader