Motorcykelförarens regnponcho
Allmänt:Förbered dig för en regnig dag! Denna regnponcho är utformad specifikt för motorcykelförare för att ha på sig under körning.

5/5 Todella hyvä tuote. Itse ole käyttänyt polkupyörän kanssa tätä sadeviittaa ja saa kätevästi pyöräkorin ja osittain pyörälaukun sateelta piiloon. Läpinäkyvän muovin läpi näkee kätevästi pyörämittarit ja puhelimen. Lipan suojaa hyvin vesisateelta ja tarvittaessa voi vetää kasvon eteen estämään vesipisaroitten tulon kasvoille. Polkiessa viitan takaosa on kätevästi irti selässä hiostamasta selkää, joka tavallisen sadetakin kanssa ongelma ja suojaa osittain takana olevaa pyörälaukkua sateelta. Viitta saisi olla n. 30 cm pitempi, niin peittäisi paremmin pyöräkorin ja pyörälaukun.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Pyörätuolipotilaan on mahdoton pitää sateenvarjoa ja pyörittää manuaalista tuolia samaan aikaan, joten tämä tuote on loistava! Väri oli vaan inhoamani sininen, vaikka sieltä olisi löytynyt kiva vaaleanpunainenkin....väriä kun ei saanut itse valita.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Olisi saanut olla pidempi etukappale sadeviitassa. Myös sivuilta olisi saanut olla leveämpi, ei suojaa ravalta invamopolla ajaessa. Mutta jos vittaa ei laita ohjaustangon päälle, eli antaa roikkua vapaana alhaalla, suojaa jonkun verran jalkoja. Mitat ei pitäneet paikkansa, oli pienempi. Laadukkaalta vaikuttaa, ei pelkkää muovia. Huppua en saa pysymään päässä. Mutta kuitenkin ihan kannattava ostos hintaansa nähden.
- Helsinki, Finland - ()

Motorcykelförarens regnponcho

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt
Allmänt:

Förbered dig för en regnig dag! Denna regnponcho är utformad specifikt för motorcykelförare för att ha på sig under körning. Gjord av bra material och garanterar att andra förare ser dig även vid dunkelt väder. 


Specifikationer:

  • Storlek: ca150X135cm