Scorpion campingyxa
Detta är ett smart och fräsch yxa att ta med dig när du reser till stugan.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Vili-Petteri N.
  Vili-Petteri N. (2016-07-09)
 • Produktfoto av Kari-matti L.
  Kari-matti L. (2016-04-20)
 • Produktfoto av Kari-matti L.
  Kari-matti L. (2016-04-20)
 • Produktfoto av Janne T.
  Janne T. (2016-04-07)
 • Produktfoto av Harri Matikainen
  Harri Matikainen (2015-11-14)

4/5 olen ollut tyytyväinen tohon kirveeseen ainut missä voi käyttää painonsa takia niin kalassa kun tekee pientä sytyke suljua tai lyö isommalta kalalta niskat poikki kyllä se käy myös heitto kirveeksi nimimerkillä kokemusta on. olen ollut tyytyväinen ja pidän kirvestä aina kalapakissa mukana
- Eno, Finland - ()
5/5 Ehkä hieman pienehkö minun käteen, mutta enpä tätä mihinkään harvennushakkuuseen hankkinutkaan, vaan nimenomaan retkille sytykkeiden pilkkomiseen ja muihin pikkunaputteluihin, siinä hommassa hoitaa virkansa. Vaikuttaa kestävältä kevyestä rakenteesta huolimatta.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Erittäin pieni ja kevyt. mutta näppärä kirves reissuun . vaikuttaa kestävältä . kahva ei maailman ergonomisin mutta hyvin saa nuotio tarpeita tehtyy ja pystyy jopa vuolemaan näppärästi lastuja
- Anjalankoski, Finland - ()
3/5 Ei tällä halkoja hakkaa mutta tarpeen vaatiessa saa kyllä pienittyä hieman isommista haloista pienempää tikkua niin saa nuotion sytytettyä. Liian kevyt isojen halkojen pilkkomiseen. Autoon tämänkin ostin jos ja kun tulee tarvetta. Ja onhan tässä 6-kolot muttereille ja pullonaukaisija ;)
- Rovaniemi, Finland - ()
3/5 Kyllä tällä pikkaisen sai sytykkeittä pöllistä irti..

Aina vaan näiden kaupan tavaroiden kanssa, että terä ei ole "oikein" iskussa... Pikku tuunauksen jälkeen erittäin pätevä.
- Kotka, Finland - ()
4/5 Otin mukaan lähtiessäni Lappiin. Näppärän kokoinen ja painoinen pienten oksien/puiden pätkimiseen. Ainakin näin aluksi niin terävä että voi jopa veistellä. Kahva on kiedottu nyöriin, joka on liimalla kiinni parista kohtaa, mutta jonka saa käyttöön hätätilassa. Pyöräretkelle luontoon hyvinkin sopiva, terän perällä olevien kuusikulmamuttereiden avaamiseen tarkoitettujen, vuoksi. Pullonavaaja missä tahansa työkalussa on plussaa. Tulee kyllä kulkemaan mukana luontoretkillä tulevaisuudessakin.
- Oulu, Finland - ()

Scorpion campingyxa

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Detta är ett smart och fräsch yxa att ta med dig när du reser till stugan. Eller varför inte förvara den i bilen eller i båten? Du kan bära med dig yxan på vandringar eftersom den kan hängas i bältet med det medföljande bladskyddet.

Yxan är vass och är lämplig för att klyva ved, men tillräckligt liten för att du lätt ska kunna skära tändningsmaterial för en lägereld. Yxskaftet är täckt av en nylonsträng som ger ett bra grepp. I yxans blad finns tre insexnycklar och en bältesskärare, som även fungerar som en flasköppnare!