Hopfällbart glas i rostfritt stål
Hopfällbart glas i rostfritt stål

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Seppo F.
    Seppo F. (2015-09-12)

5/5 Hopfällbart glas i rostfritt stål fungerar bra och tar liten plats i hopfällbart läge. Har inte testat den så mycket men den imponerar när man tar fram den. Kan bli varm om man har varma drycker i den.
- Sollefteå, Sweden - ()
5/5 kulkee pienessä tilassa mukana ja on todella monikäyttöinen tuote,retkikäytössä testasin nokipannukaffet,mehua ja sit vielä pystyy pitämään dippikuppina nuotiolla.
- Ylivieska, Finland - ()
3/5 Pikantti lisä merellisille kajakkireisuille. Ruostumaton teräs on hygieeninen sekä helppo pitää puhtaana.

Muista vain avata haitari tiukasti!
- Hanko, Finland - ()
5/5 Tuote toimi! Yllätyin positiivisesti ja olen käyttänyt tuotetta mukanani retkillä, aina tulee välillä hetki nopeelle kupposelle ja ei sitä aina välttämättä kerttistä tai kuksaa satu olemaan mukana mutta tää on). Kulkee matkassa, hyvä lahjaidea. Sopii myös työpaikoille omaksi mukiksi (muki ei kuitenkaan ole mikään jumbomuki, eli jos haluaa juoda kolme litraa kahvia kerralla niin kannattaa hankkia joku isompi). Tästä saa kätevästi myös juotua vettä oikeestaan missä vain.
- Ylöjärvi, Finland - ()
3/5 Noniin, tuote kyllä yllätti sillä että se tosiaankin pitää juomat sisällään joskin "katastrofeja" syntyy melko helposti jos ei muista vetää tiukkaan tuota "haitari" osuutta. Kokemuksesta suosittelin tuon pelkän suojakappaleen käyttöä varsinkin vähän väkevämpää juodessa, ei mene niin helposti hukkaan mutta vedelle ja limulle ihan OK.
- Raatala, Finland - ()
3/5 Kätevä muki. Menee mukavasti taskuun, ja autossa se on oikein käyttökelpoinen. Minun mukini oli alkuperäispakkauksessa, mutta likainen; pohjalla oli jotain pien tapaista tahmeaa ainetta.

Puhtaus on puoli ruokaa, vanha sanonta, jota toivoisi ruokailuvälineissä käytettävän myös Kiinassa.
- Espoo, Finland - ()

Hopfällbart glas i rostfritt stål

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Praktiskt 3dl stort dricksglas som är hopfällbart och gjort av rostfritt stål. Trots konstruktionen håller glaset tätt och är perfekt för camping och utflykter.  
Levereras med nyckelring.


Specifikationer:

  • Rostfritt stål
  • 3dl

Garanti:

6 månader