Hopfällbart glas i rostfritt stål
Hopfällbart glas i rostfritt stål

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Seppo F.
    Seppo F. (2015-09-12)

5/5 Hopfällbart glas i rostfritt stål fungerar bra och tar liten plats i hopfällbart läge. Har inte testat den så mycket men den imponerar när man tar fram den. Kan bli varm om man har varma drycker i den.
- Sollefteå, Sweden - ()
4/5 Täydellinen retkille, kulkee pienessä tilassa mukana testasin etsintä keikalla.

Hyvin toimi nokipannu kahvilla.
- Kouvola, Finland - ()
4/5 Tuote on huomattavasti pienempi kuin oletin. Tuli pari päivää myöhässä, mutta toimii niin kuin luvattu. Voi laittaa rinkkaan roikkumaan kupin "korkissa" valmiiksi tulleella avainperä/ketjulla ja napata kupin siitä irti ilman että liitintä pitää irrottaa rinkasta, tekee sen käyttämisesta huomattavsi helpompaa. Täydellinen retkille ja veneilyyn lähdeveden ja matkakahvin kourimiseen. Saat kyllä parikertaa sen täyttää että jano lähtee.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 kulkee pienessä tilassa mukana ja on todella monikäyttöinen tuote,retkikäytössä testasin nokipannukaffet,mehua ja sit vielä pystyy pitämään dippikuppina nuotiolla.
- Ylivieska, Finland - ()
3/5 Pikantti lisä merellisille kajakkireisuille. Ruostumaton teräs on hygieeninen sekä helppo pitää puhtaana.

Muista vain avata haitari tiukasti!
- Hanko, Finland - ()
5/5 Tuote toimi! Yllätyin positiivisesti ja olen käyttänyt tuotetta mukanani retkillä, aina tulee välillä hetki nopeelle kupposelle ja ei sitä aina välttämättä kerttistä tai kuksaa satu olemaan mukana mutta tää on). Kulkee matkassa, hyvä lahjaidea. Sopii myös työpaikoille omaksi mukiksi (muki ei kuitenkaan ole mikään jumbomuki, eli jos haluaa juoda kolme litraa kahvia kerralla niin kannattaa hankkia joku isompi). Tästä saa kätevästi myös juotua vettä oikeestaan missä vain.
- Ylöjärvi, Finland - ()

Hopfällbart glas i rostfritt stål

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Praktiskt 3dl stort dricksglas som är hopfällbart och gjort av rostfritt stål. Trots konstruktionen håller glaset tätt och är perfekt för camping och utflykter.  
Levereras med nyckelring.


Specifikationer:

  • Rostfritt stål
  • 3dl

Garanti:

6 månader