Outdoor Survival Tool | Nödrepsarmband
När du är i behov av hjälp, kan du omedelbart nysta upp detta armband till 4 meter rep.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Raimo K.
  Raimo K. (2017-03-01)
 • Produktfoto av Raimo K.
  Raimo K. (2017-03-01)
 • Produktfoto av Janne O.
  Janne O. (2014-08-04)

5/5 Ranneke hieman jäykkä alkuun ranteeseen mutta kun sen ranteeseen muotoilee paikoilleenja antaa olla niin hyvin notkistuu ja on helposti otettavaksi käyttöön jos tarvitsee. Rannekkeessa merkin antopilli joka toimii hyvin, olen koirani (4kpl) opettanut tulemaan luokseni kun vihellän, toimii hyvin normaali peltolenkillä kun koirat juoksevat kaukana niin vihellän tulevat koirat heti luokseni. Mainio tuote.
- Pälkäne, Finland - ()
4/5 Retkeilykäyttöön hankittu varavaruste. On niin jäykkä että ranteessa ei viitsi pitää, mutta tuossa se rinkan lenkissä roikkuu odottamassa päivää kun on käyttöä.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Sinänsä kätevä tapa kuljettaa pientä hätävaranarua mukana vaikkapa retkeillessä, mutta omaan ranteeseenn tämä osoittautui hiukan liian pieneksi, samaten kiinnitysmekanismi on yhdellä kädellä hiukan hankala käyttää. Kulkee silti repussa mukana
- Imatra, Finland - ()
4/5 Ei oo vielä tarvinnu käyttää mut kulkee mukana ku käyn patikoimassa ja kalasa :)
- Kirkkonummi, Finland - ()
Hauska lahjaidea ja käytännöllinen retkillä
- Porvoo, Finland - ()
4/5 Kätevä varanaru moneen hommaan.Lisäksi kun opettelee punomaan samalla mallilla voi tehdä vaikka vyön.Kulkee pitkä naru kätevästi mukana.Liittimet vois olla rosteria allergikkoja ajatellen mutta se nostaa hintaa.
- Mikkeli, Finland - ()

Outdoor Survival Tool

Nödrepsarmband

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Fullständigt överflödigt tills det blir en räddare i nöden! När du är i behov av hjälp, kan du omedelbart nysta upp detta armband till 4 meter rep. Repets 7 linor säkerställer dess tillförlitlighet.


Specifikationer:

 • Längd: 25 X 2,5 cm