Outdoor Survival Tool | Nödrepsarmband
När du är i behov av hjälp, kan du omedelbart nysta upp detta armband till 4 meter rep.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Raimo K.
  Raimo K. (2017-03-01)
 • Produktfoto av Raimo K.
  Raimo K. (2017-03-01)
 • Produktfoto av Janne O.
  Janne O. (2014-08-04)

4/5 Tuote on pääosin ollut vain rannekorukäytössä, mutta toimii hyvänä hätävarana metsässä ja muuallakin. Miinusta tulee hankalasta kiinnitysmekanismista. Vaikeaa saada yksin laitettua käteen.
- Savonlinna, Finland - ()
5/5 Ranneke hieman jäykkä alkuun ranteeseen mutta kun sen ranteeseen muotoilee paikoilleenja antaa olla niin hyvin notkistuu ja on helposti otettavaksi käyttöön jos tarvitsee. Rannekkeessa merkin antopilli joka toimii hyvin, olen koirani (4kpl) opettanut tulemaan luokseni kun vihellän, toimii hyvin normaali peltolenkillä kun koirat juoksevat kaukana niin vihellän tulevat koirat heti luokseni. Mainio tuote.
- Pälkäne, Finland - ()
3/5 Sinänsä kätevä tapa kuljettaa pientä hätävaranarua mukana vaikkapa retkeillessä, mutta omaan ranteeseenn tämä osoittautui hiukan liian pieneksi, samaten kiinnitysmekanismi on yhdellä kädellä hiukan hankala käyttää. Kulkee silti repussa mukana
- Imatra, Finland - ()
4/5 Retkeilykäyttöön hankittu varavaruste. On niin jäykkä että ranteessa ei viitsi pitää, mutta tuossa se rinkan lenkissä roikkuu odottamassa päivää kun on käyttöä.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Ei oo vielä tarvinnu käyttää mut kulkee mukana ku käyn patikoimassa ja kalasa :)
- Kirkkonummi, Finland - ()
Hauska lahjaidea ja käytännöllinen retkillä
- Porvoo, Finland - ()

Outdoor Survival Tool

Nödrepsarmband

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Fullständigt överflödigt tills det blir en räddare i nöden! När du är i behov av hjälp, kan du omedelbart nysta upp detta armband till 4 meter rep. Repets 7 linor säkerställer dess tillförlitlighet.


Specifikationer:

 • Längd: 25 X 2,5 cm

Produkter du kanske är intresserade av: