Nöd-värmefilt
Med denna värmefilt kan du tack vare materialet hålla dig varm länge då den lagrar din kroppsvärme.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Mikko P.
  Mikko P. (2015-10-12)
 • Produktfoto av Mikko P.
  Mikko P. (2015-10-12)
 • Produktfoto av Laura Heinikko
  Laura Heinikko (2015-07-30)
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2015-03-06)
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2015-03-06)

Våra kunders produktvideor

5/5 Tämän tulo kesti pidempään, kun suomen varastolta riippumattoni, kuten saattaa arvatakin. Vielä on paketissa odottamassa patikkareissuamme. Ajattelin käyttää riippumatossa pitämään kylmää ja tuulta loitolla.
- Kirkkonummi, Finland - ()
4/5 Peite oli muuten hyvä mutta hajosi todella helposti ei kestänyt kunnolla ensimmäistäkään käyttökertaa. Peite voisi kestää paremmin jos siinä olisi toisella puolella ohut muovi kerros.
- Laitila, Finland - ()
3/5 Enpä ole avannut pakkausta, mutta olen tyytyväinen että nyt on autossa lämpöpeite jos vaikka joskus sattuisi jotain. Todella pieni paketti, ei vie paljoa tilaa hanskalokerossa.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Paha arvostella kun ei (onneksi) käyttöä vielä ole ollut. Edullinen, vaikuttaa yhtä laadukkaalta kuin muut vastaavat, itsellä menee takakontissa olevaan pieneen EDC-tyyppiseen laukkuun vaikkapa onnettomuuksien varalle. Ajanee asiansa hyvin.
- Kotka, Finland - ()
5/5 Ostin tuotteen, koska on todella hyödyllinen ja halpa. Hyvä laittaa mukaan reppuun, kun lähtee patikoimaan, koskaan ei tiedä etukäteen mitä sattuu, niin on hyvä olla varautunut kaikkeen.
- , keminmaa, Finland - ()
1/5 Juu - toiveena oli lämpöpeite hätävaraksi autoon tai mettälle, mutta tulikin nokkahuilu! :O Toki nokkahuilun näpelöinti pitää mielen virkeämpänä ja tärisevin sormin voi irrota hienoja vibraattoja. Huilun hyvinä ominaisuuksina voi mainita puhdistuspuikon joka soveltuu myös isoreikäisemmän pistoolin puhdistukseen. Mukana olevassa ohjelappusessa on havainnollisesti esitettynä sekä saksalainen- että barokki-sormitus. Ukko-Nooan nuotit olisi toki saanut olla myös mukana.
- Patokoski, Finland - ()

Nöd-värmefilt

★★★★★
★★★★★
23 Produktomdömen

Allmänt:


En filt som kan förvaras i mycket litet utrymme. Perfekt för utflykten samt som en nödfilt att ha i fordon. Med denna värmefilt kan du tack vare materialet hålla dig varm länge då den lagrar din kroppsvärme. Används endast en gång. Passar för alla kroppsstorlekar. Mått 160x210cm.

 

Garanti:

Produkten har 30 dagars returrätt.