Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Nöd-värmefilt
Med denna värmefilt kan du tack vare materialet hålla dig varm länge då den lagrar din kroppsvärme.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Mikko P.
  Mikko P. (2015-10-12)
 • Produktfoto av Mikko P.
  Mikko P. (2015-10-12)
 • Produktfoto av Laura Heinikko
  Laura Heinikko (2015-07-30)
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2015-03-06)
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2015-03-06)

Våra kunders produktvideor

4/5 Toimiva tuote, joka kulkee näppärästi mukana autossa. Vielä ei ole ollut tarvetta käytölle, mutta uskon tuotteen toimivan moitteetomasti tarvittaessa. Kätevä esine esimerkiksi auton hyytyessä pakkasella.
- Forssa, Finland - ()
5/5 Lämpöpeite on pakollinen varuste jokaisen retkeilijän selviytymispakkauksessa. Koskaan ei tiedä milloin joutuu yöpymään taivasalla, jolloin lämpöpeite on erittäin hyödyllinen. Tuote on pienessä pakkauksessa, joka mahtuu hyvin reppuun. Hinta on edullinen laatuun nähden.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Ihan asiallinen tuote ja menee mielettömän pieneen tilaan. Ei ehkä mukaan vuorenvalloitukseen, mutta takapihalla telttaillesa tai autonlisävarusteena ihan asiallinen.
- Ypäjä, Finland - ()
3/5 Todella pieneen tilaan menevä ja keveä. Kertakäyttöisyydestä ei ollut mainintaa tuotekuvauksessa, oli siis siltä osin pettymys. Juu, olisi ehkä pitänyt hinnasta ymmärtää mutta silti...
- Pori, Finland - ()
3/5 Todella pieneen tilaan menevä ja keveä, haittapuolena kertakäyttöisyys koska hankala taitella yhtä pieneen tilaan ja pysymään ehjänä käytön jälkeen. voin suuositella.
- Haukipudas, Finland - ()
5/5 Erittäin pieni paketti, tätä on helppo kantaa mukana retkillä ja tietysti autossa. En ole testannut kovin kylmässä ilmassa, mutta pikkupakkasella tuntui toimivan odotetusti. Mitään mittaritestiä en kylläkään tehnyt. Näin halvalla kun saa niin eipä voi mitään järisyttävää odottaa, hintansa veroinen tuote.
- Helsinki, Finland - ()

Nöd-värmefilt

★★★★★
★★★★★
31 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp

Allmänt:


En filt som kan förvaras i mycket litet utrymme. Perfekt för utflykten samt som en nödfilt att ha i fordon. Med denna värmefilt kan du tack vare materialet hålla dig varm länge då den lagrar din kroppsvärme. Används endast en gång. Passar för alla kroppsstorlekar. Mått 160x210cm.

 

Garanti:

Produkten har 30 dagars returrätt. 


Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: