Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Nöd-värmefilt
Med denna värmefilt kan du tack vare materialet hålla dig varm länge då den lagrar din kroppsvärme.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Mikko P.
  Mikko P. (2015-10-12)
 • Produktfoto av Mikko P.
  Mikko P. (2015-10-12)
 • Produktfoto av Laura Heinikko
  Laura Heinikko (2015-07-30)
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2015-03-06)
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2015-03-06)

Våra kunders produktvideor

4/5 Toimiva tuote, joka kulkee näppärästi mukana autossa. Vielä ei ole ollut tarvetta käytölle, mutta uskon tuotteen toimivan moitteetomasti tarvittaessa. Kätevä esine esimerkiksi auton hyytyessä pakkasella.
- Forssa, Finland - ()
5/5 Lämpöpeite on pakollinen varuste jokaisen retkeilijän selviytymispakkauksessa. Koskaan ei tiedä milloin joutuu yöpymään taivasalla, jolloin lämpöpeite on erittäin hyödyllinen. Tuote on pienessä pakkauksessa, joka mahtuu hyvin reppuun. Hinta on edullinen laatuun nähden.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Todella pieneen tilaan menevä ja keveä, haittapuolena kertakäyttöisyys koska hankala taitella yhtä pieneen tilaan ja pysymään ehjänä käytön jälkeen. voin suuositella.
- Haukipudas, Finland - ()
5/5 Erittäin pieni paketti, tätä on helppo kantaa mukana retkillä ja tietysti autossa. En ole testannut kovin kylmässä ilmassa, mutta pikkupakkasella tuntui toimivan odotetusti. Mitään mittaritestiä en kylläkään tehnyt. Näin halvalla kun saa niin eipä voi mitään järisyttävää odottaa, hintansa veroinen tuote.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Tilasin kaksi kappaletta suojapeitteitä.Kätevän kokoisia pitää vaikka käsilaukussa mukana.En ole onneksi vielä tarvinnut käyttää,joten laadusta en tiedä sanoa,mutta luulisin että hintansa haukkuu.
- Purontaka, Finland - ()
4/5 Hyvältä vaikuttava lämpöpeitto jota olen pitänyt mukana vaelluksilla varmuuden vuoksi, jos sitä sattuisi tarvitsemaan. Onneksi en ole tarvinnut tätä tosipaikassa, niin en tiedä miten hyvin se eristää.
- Helsinki, Finland - ()

Nöd-värmefilt

★★★★★
★★★★★
29 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Allmänt:


En filt som kan förvaras i mycket litet utrymme. Perfekt för utflykten samt som en nödfilt att ha i fordon. Med denna värmefilt kan du tack vare materialet hålla dig varm länge då den lagrar din kroppsvärme. Används endast en gång. Passar för alla kroppsstorlekar. Mått 160x210cm.

 

Garanti:

Produkten har 30 dagars returrätt. 


Produkter du kanske är intresserade av: