Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Tältunderlag av folie
Ett praktiskt tältunderlag tillverkat av hållbar aluminiumfolie.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Lotta H.
  Lotta H. (2017-07-23)
 • Produktfoto av Laura L.
  Laura L. (2014-05-22)
 • Produktfoto av Laura L.
  Laura L. (2014-05-22)

5/5 Viime kesän kalastusreissuilla oli mukana teltanalusena, ja ei voi kun kehua tuotetta. Enää ei hiipiny kesken yötä se kuuluisa kylmä, vaan päinvastoin. tuote piti erinomaisesti maasta tulevan kylmän. Hinta laatusuhde on tosiaankin kohdallaan ja voin suositella kaikille, jotka kamppailee kesken öisin kylmään heräämistä.
- Oulu, Finland - ()
4/5 love this.. bought two.. thin but really works... when sleeping in a tents, in a hammock, in a car on a cold night.. also used for covering the windshield from the sun.. one problem, the fabric finish tears off, that doesn't change much though
- Nokia, Finland - ()
4/5 Riippumaton kanssa makuupussin alla ajattelin käyttää. Siinä kapean patjan kanssa on hankaluuksia niin jospa tämä leveänä olisi helpompi. Vielä ei tosin ole käytännön kokemusta.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Vaellusreissulla erittäin hyvä "telttamatto". Yöt oli kylmiä mutta eipä ainakaan kylmä maa hohkannut läpi. Saatiin telttaan aivan uutta nukkumismukavuutta. Aika paljon vie rinkassa tilaa mutta se ei paina mitään joten tässä myös grammanviilaajille. Ihan loistava tuote! Eikä edes hinnalla pilattu.
- Söderkulla, Finland - ()
5/5 Kätevä tuote, mukavoittaa teltassa nukkumista huomattavasti. Hinta halpa, kyllä suosittelen tilaamista, jos telttailua harrastaa ja moista ei vielä satu varusteista löytymään.
- , keminmaa, Finland - ()
3/5 En ole vielä käyttänyt tuotetta.

Ostin tuotteen ensi kesän telttaretkiä varten ja toivottavasti ajaa asiansa ja pitää teltan pohjan kuivana ja lämpimänä. Hinta oli sopivan edullinen.
- Kuopio, Finland - ()

Tältunderlag av folie

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

 • 30 dagars öppet köp

Ett praktiskt tältunderlag tillverkat av hållbar aluminiumfolie. Detta underlag är perfekt för vandrare och personer som vistas mycket i naturen. Underlaget placeras under tältet så det reflekterar bort kylan från marken, värmen från tältet hålls på så sätt också inne. Du kan altså nu ha det varmare och skönare när du är ute i naturen. Produkten är såpass stor så den lämpar sig bra för två personers-tält.


Specifikationer:

 • Mått: 150x190cm
 • Vikt: 220g
 • Material: aluminiumfolie
 • Färg: Silver

Produkter du kanske är intresserade av: