Scoutens Campingbestick
Bestick i schweizisk stil. Setet har en sked, gaffel, kniv och en flasköppnare, allt i ett kompakt paket. Perfekt för grillning, vandring, scouter, jakt och fisketurer.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Andreas S.
    Andreas S. (2014-11-14)

5/5 Jag var lite fundersam först angående den här produkten, men den har verkligen

växt på mig. Och att man kunde plocka isär den var len liten rolig grej det med,

så man kunde använda delarna var för sig.

Nä helt klart värt pengarna, så grymt bra Ville :)
- Ånge, Sweden - ()
4/5 Ihan laadukkaan oloinen tuote. Puutteena pidän että aterimia ei saa irroitettua toisistaan joten käytettävyys ei ole ihan huippuluokkaa. Keittoa ja pihviä ei voi syödä yhtäaikaa
- Vuokatti, Finland - ()
5/5 Mitä mainioin vehje retkeilevälle. Sopii siis mainiosti vaikkapa partiolaiselle. Tuotteen hyvä laatu yllätti myönteisesti. Tuotteen pakkaus ei kovin hääpppöinen ollut ja oli itse asiassa rikkoutunut kuljetuksen aikana. Mutta verme oli itse kestänyt. Elikä kestäväkin vielä.
- Tampere, Finland - ()
4/5 This is a very interesting unit, seems to be very very well made, but there are two thing you need to know before buying this.

1 its heavy there are much lighter systems out there.

2 you can only use the knife, fork or spoon one at a time. This might cause some trouble if you need to hold food with the fork and need to cut it. How easy it is to clean and keep clean I dont know yet.

All in all I like it .
- Paimio, Finland - ()
4/5 Tämä tuote yllätti positiivisesti! Hienosti saa puoliksi, että saa haarukan ja veitsen eri käsiin. Annoin perheen retkeilijällä ja hyvin tyytyväinen tuntuu olevan.
- Kouvola, Finland - ()
5/5 Halpa ja toimiva laite.Hienosti saa puoliksi, että saa haarukan ja veitsen eri käsiin.Terävän tuntuinen veitsi ja toimiva haarukka.Toimii hyvin retkellä tai varalla autossa, jos tulee tarvis toimivalle kombolle.suosittelen,
- Vantaa, Finland - ()

Scoutens Campingbestick

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Bestick i schweizisk stil. Setet har en sked, gaffel, kniv och en flasköppnare, allt i ett kompakt paket. Perfekt för grillning, vandring, scouter, jakt och fisketurer.

 


Specifikationer:

  • Material: Rostrfitt stål

 

Medföljer:

  • 1 x Set